Daisypath Anniversary tickers

25 July 2009

Adakah hubungan ini akan bernoktah?

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, July 25, 2009 2 comments Links to this post
Salam..

Sedikit coretan sebelum sy ke Sg Petani esok dan meninggalkan blog ini buat beberapa hari.. ( mcm la selam ni x penah tggalkan blog) haihhh ..

Saya agak stress skrg,dengan penangguhan majlis kawen yg sy x tau lagi bila,buat sy betul2 bawa hati yg amat lara kala ini.Entah pada siapa lagi sy mampu mengadu melainkan pada Maha Esa,sbb kala ini hanya Dia saja yg mampu menolong batin dan hati sy agar terus ditetapkan iman dan kesabaran yg semakin menipis ini.

Kala berita itu sampai di pendengaran sy,hanya istghfar yg mmpu sy ulang2 di bibir sy,dlm keadaan begini,sy harus lebih kuat dgn dugaan.Dengn cabaran dan dengan persekitaran.Seakan mkin lemah,namun sy harap lepas ni,saya mampu kuat dan tegak berdiri mcm dlu..huh..semangat yg mcm pantai,skali terhempas berubah bentuk..adehhh

Setakat ini dlu,esok nak usung beg dengan semngat baru.Nak letak tepi sume nye..harap sgt sy kuat.Ok guys...jumpa lagi pas balik kursus nnti...do miss me..hehehe~

23 July 2009

kursus lagi daku...heh!

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, July 23, 2009 3 comments Links to this post
Salam smua...

Jumpa lagi ea kita dlmdunia blogni..ecehh..skema beb...0k la,ikhlas nye mmg sgt rindu nak coret sana sini sal life..hohoh~ sgt teruja,namun keterbasan masa buat sy lupakan seketika dunia blog...aisehh..

Minggu ni pada hari ahad,sy ada kursus di Sungai Petani,di Kelab Cinta Sayang Golf & Country Resort..heheh..selama 3 hari 2 mlm..mari kita berpoco2 dgn riangnya..hehehe.ingt nak release tension dan bercuti sambil meriangkan hti.

Dah tgok dah lman web dia...best gak tempat tu,nyaman je..hohoho~



14 July 2009

Nur Kasihmu

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, July 14, 2009 3 comments Links to this post
Salam..

Hehe..boleh ke mulakan entry dgn 'hehe'?..aduhai...erm,kelembapan ekonomi turut melembapkan perancangan tepu sy untuk penjualan tudung shawl..adehh..sgt menguji minda dan diri sndri..

Skarang ini sgt menggilai crita 'Nur Kasih' ye,sila menepuk tgn dan kaki kerana akhirnya ada juga filem melayu yg ikhlas untuk memupuk kesedaran kepada masyarakat..pelakon untuk watak Nur tu rembat kat ne ea?...kih3..cumel gak..lagi2 bila dia wat muka manja time kat stesyen ketapi..hohohoh~

Sekarang ini juga daku mengkira2 untuk ke percutian yang sgt2 ku dambakan..oh ya sebut sal cuti,mmg isnin depan adalah hari yg ku nanti2kan kerana daku bercoti2 uganda! yay!..sgt suka hati,ingt nak pi KL la..Neo n Zara kamu ingin menemuiku kah?..wakakak~ ajak diri sendri..lalala..~ jgn jeles..

Sgt tepu kala ini kerana kurangnya idea kala ini..sgt berkala2..Oh ya,adakah sape2 yg mengetahui tentang jawtan kosong bagi juruteknik @ jurutera x?...hohoho~Klu ada leh gtw sy cepat2...

Ok smpai sini dlu...daku mahu melayan Nur Kasih kembali...weeee~

04 July 2009

daku yg malas

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, July 04, 2009 5 comments Links to this post
Salam...

Ntahla,mls la nak apdate sket,xde ape nak tules..sebab rutin sy cam besa je,same..hhehe..agak sebuk..

Minggu lepas plak ade mnggu tanda tangan kad kemajuan untuk ibu bapa,agak segan jugakla..x tau nak komen ape ank2 dorg..80% komen sy kepada ibu bape adalah amat positif dan boleh dikatakan 90% ibu bapa menyuruh sy merotan anak2 mereka....haishhh...gerunn...hohohoho

Esok sy ada kelas tambahan cam biasa..huhu...nak tkatkan prestasi pelajar kn la mujahadah sket..tdoq pun letak tepi..hehehe..apakan daya,daku milik masyarakat..ecewahhh...

okla ni apdate dlu...laen2 hal cte kemudia...daaa~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez