Daisypath Anniversary tickers

21 February 2010

Dugaan Kecil itu Milikku...

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, February 21, 2010 3 comments Links to this post
Salam...

Pasrah rasanya,bila diduga.Adakalanya sy rebah sedikit.Ingin menulis disini,rasanya tidak molek.Lantas hnya pendam didlm hati terbuku sahaja dilubuk.
huuuuuuuuu~

Persiapan ala kadar sy lakukan,cuba tidak berhutang dan tidak mahu terlalu gah sehingga org takut untuk datang.Prinsip sy,kita buat hebat macamna pun,dimata orang laen tetap akan ada cacat cela.
Jadi saya cuba sekadar bersederhana,doa yg terbaik untuk pengantin yang saya mohon dari anda semua.Sekadar ini dahulu untuk bacaan anda semua agar sy tidak terus dilupakan..he~

Oh ya,baju nikah sudah selesai dan menunggu masa untuk dipakai,warnanya putih dan turqoise.=) sgt suka!

10 February 2010

Jom Heboh di Pesta Buku Weihhhh!~

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, February 10, 2010 3 comments Links to this post
Salam..

Sorry la lama gila x update blog,sebauk ngn preparation kawen smpai tergendala sket urusan blog ni..heheh.saja nak hebahkan sumtg yg x kurang important nye kat korg sal event yg dinanti2kan sepanjang tahun.

Hye guys!...kepada smua yg kipas-susah-mati buku,skrang adalah waktu terbaik untuk kumpulkan duit sebanyak yg korang boleh.Pada 19 Mac sampai 28 Mac 2010 ade Pesta Buku Antarabangsa di PWTC,KL.Boleh borong smpai penat,dan boleh amik tndatgn novelis yg anda suka serta bnyk lagi acara2 yg best n ngetop!~

So guys,jgn lupa untuk untuk kumpul wet dan juga blanja sakan untuk buku2 yg smestinya ilmiah dan bermanfaat.Daku juga ingn mengebestkan diri untuk pergi ke pesta buku itu nnti,insyallah.dan semestinya kali ini akan lebih bermakna,jalan2 bersama hubby tersayang...wewettttt!~

Till now,jumpa lagi insyallah dlm esok2..heheh..do take care guys..luv u all..!






03 February 2010

Alamak! Kantoi!

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, February 03, 2010 2 comments Links to this post
Salam..

Currently,aku baru ok dari stress yg panjang.Sedaya upaya nak rileks kan hati dan minda.Memandangkan hari yg bkal kunjung tiba x lama lagi,a bit nervous plus scared add with happy. Aku da x tau perasaan ape aku alami.

Persiapan baju pun tergendala seketika,aku x tau maslah apa,namun aku harap semuanya akan berjalan dengan lancar lepas ni.Aku rasa da banyak benda aku x settlekan.Baru menarik nafas lega untuk pengiriman kad kawen yang hampir 70% selesai.

Banyak juga nak fikirkan,namun kekangan keadaan buat aku lelah seketika.Sekarang Allah duga aku dgn wang yang buat aku stuck sekejap untuk preparation majlis kawen.Sgt2 sedih juga.Nak mntak bantuan tunang,memang malu sebenarnya.

 Apa yang aku buat kala tensi? Aku layan lagu ni..kih3...ok..zasss





Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez