Daisypath Anniversary tickers

06 July 2010

Bisnes Internet dan kaki kelentong?

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, July 06, 2010 0 comments Links to this post
Salam...

Maaf la lama sgt menyepi dalam dunia blog.Aku almost sebuk sangat ni nak pergi dengan perancangan baru,memang amat2 lelah.Btw,aku akan teruskan perjuangan dengan bisnes internet yang dulu aku penah aktif.
Guys,aku akan lancarkan produk pakaian muslimah.Nak teruskan membeli boleh add dalam fb ku.Ada di atas laman blog ini.ok,cerita seterusnya.Kaki kelentong dalam dunia meniaga memang tak dapat dinafikan.Ramai yang cuba ambil kesempatan atas orang lain,dan yang pastinya yang jadi mangsa orang yang beli online sehingga ada yang tak ambil pusing dah dengan bisnes internet kerana dah selalu tertipu.

Aku nak pastikan pelanggan aku akan dapat kepuasan dan semestinya komen2 dari korang amat aku harapkan untuk terus maju lagik dalam dunia bisnes internet.Oh ya,ku tak bagitahu lagi produk apa yang nak jual.Produk dari pakaian muslimah seperti baju urban muslimah,jubah dan juga kurta.Lelaki pun boleh memiliki koleksi ini kerana untuk lelaki pun ada.
Teruskan update denganku.

jumpa lagi,salam!~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez