Daisypath Anniversary tickers

24 August 2010

Tukar Baju Depan Orang?

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, August 24, 2010 0 comments Links to this post
Salam...

erk...tajuk entri sgt ter'uja'kan kah? atau sgt2 18SX?..he~ tiada niat begitu..gilakah mahu menyalin baju depan khalayak! tiada akal!

Aku cuma mahu salin baju blog ini,sudah kusam dan luntur warnanya dimata aku. Dah agak lama aku tak apdet blog,poya2,dan tukar baju blog nie..Semangat nak explore benda baru ala-ala awal tahun pertama berblogging macam da luntur sikit..gulp!
Selamat berpuasa buat semua..eh..eh..da tukar entri pulak?..saja nak ucapkan slmat berpuasa buat semua yang masih x baca blog ratu ni..walau mcm tak de ape blog ni,tapi ada la sikit2 best kan? masuk bakul angkat sendiri da masuk hari ke 14 da kita berpoya berpuasa..phew..almost separuh  bulan da puasa..

Ingat nak apdate sal MOL-PAYPAL la nanti..so,sape yang suka shop online dan gaming online tu..stay tune k!~

salam puasa dan jgn ponteng puasa k!

11 August 2010

Epilog Cinta Ramadhan

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, August 11, 2010 2 comments Links to this post
Salam buat pencinta Ramadhan..
Pejam celik,pejam celik da masuk bulan barakah iaitu Ramadhan al Mubarak.Bagaimana dgn persiapan minda dan hati semua? Adakah masih ditakuk lama?

Bulan Ramadhan ini merupakan bulan dan hari pertama saya sebagai isteri kepada Mohd Hafizan Anuar. Perasaan? sgt syahdu dan lain sangat.Amal dalam status isteri @ suami ini akan digandakan berbanding semasa single dulu.


Alhamdulillah,banyak2 kesyukuran buat yang Maha Esa kerana dapat lagi berjumpa dengan Ramdhan kali ini. Doanya moga saya dan anda juga dapat tetap dalam pelukan Ramadhan sehingga Aidil fitri menjelma.Aminn..

Oh ya,sempena bulan berkah ini, jaga lah perilaku dan amal kita agar tidak menjadi pahala buat orang lain. Tinggalkan umpat keji dan mengata, malah perbanyakkanlah zikir buat basahan lidah. Hindari dosa2 organ-organ yang lain. Semoga Ramadhan ini betul-betul bermakna buat kita menyuci dosa.
Salam Ramadan al mubarak kepada semua!~

04 August 2010

Sebarkan Cinta dan Wang khas untuk anda!

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, August 04, 2010 0 comments Links to this post
Salam...

Apa khabar semua?..masih tercari2 laman iklan untuk anda buat duit sampingan? saya ada cara untuk anda.=)
Anda akaun twitter? jika masih belum ada,sila daftar di SINI. Kemudian,boleh daftarkan diri di CHURPCHURP.

Apa itu ChurpChurp?

- CC adalah iklan yang berasaskan twitter.Semua iklan itu harus anda taip sendiri mengikut perkataan yang diberikan.Tak susah malah sungguh senang.Anda boleh pilih samaada ingin kempen dalam Bahasa Melayu ataupun dalam Bahasa Inggeris.



Sungguh mudah bukan? Oh ya,untuk ruangan "Referral Contest" pula, anda boleh tulis 

 Ratu Salju

dalam ruangan FACEBOOK name.untuk twitter username pula:

ratusalju

ok,itu sahaja...terima kasih=) semoga kita sama2 berjaya...ho yeah!~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez