Daisypath Anniversary tickers

24 August 2011

Already 24th

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, August 24, 2011 0 comments Links to this post
Salam...

Alhamdulillah da menginjak ke hari 24 kita berpuasa. Aku tak buat preparation sangat pun,lebih kepada masuk rumah sewa je. Setakat ni peti ais da beli,banyak benda lagi yang belum mampu nak beli..heheh..
pelan-pelan kayuh maaa~

Tahun ni ingat beraya di Penang,best la coz MIL pun akan ke Perlis sebab kak ipaq baru dapat baby. So,tahun ni beraya di utara. Aku da plan nak jalan2 je. Terasa nak letak tepi stress selama ni.


Sebut pasal wishlist aku,aku still belum dapat melaksanakan wishlist tu,tapi serius la,lepas aku letakkan wishlish aku kat tepi,terasa macam beban apa yang aku minat da hilang. Ntah,x tau camner nak cakap. :P

Sedar x sedar,lagi 2 hari genap la 18 bulan a.k.a 1tahun 6 bulan aku menjadi isteri kepada En. Pijan. Usia pernikahan walau pun masih baru,namun setiap hari adalah pengalaman baru untuk kami. Aku pun berdoa moga perjalanan hidup kami bersama diberkati Allah dan sentiasa dilimpahi bahagia.aminn..

Doakan untuk kami.. :)

Sampai sini dulu. Semoga anda semua dilimpahi rahmat dalam bulan yang barakah ini.. :)

12 August 2011

Wishlist Hadiah Untuk Diri..

Posted by rAtu saLju™ at Friday, August 12, 2011 4 comments Links to this post
Salam...

Alhamdulillah,da masuk hari ke 12 kita semua berpuasa. Syukur Allah masih lagi beri kesempatan kepada kita untuk berada dalam bumi yang barakah ini. 

Ok,lately ni aku asik merancang2 dan mengatur agenda untuk menghadiahkan diri aku sesuatu. Oleh hal yang demikian,[gila skema ayat!] aku akan letakkan senarai wishlist tu kat tepi belog ni. Bukan ape,sebagai rujukan aku dimasa akan datang dan sebagai panduan jikalau ade orang yang nak hadiahkan aku..lalalala :P

Nak kumpul wet terpaksa la x sekencang dulu,maklumla da x keje. Gaji untuk guru ganti pon lambat benor nak dapatnye. Tapi aku harap duit aku leh settle b4 raya la. Penat menunggu. Lagipon mesti la nak huluq kat ummi,ayah n mak mentua kan. Tak kan la nak wat dunno jew..alahai,nasib badan...


Skang ni nak tunjuk henpon idaman..
3
.
.
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaa...
memperkenalkan Xperia Neo..bukan silampuneon tu ea... :D

Tapi klu xdapat,aku cadang nak rembat Xperia X10..yang ni ha..
 
 kaler pilihan still hitam. Dari sini leh nampak yang neo lagik stailo milo.Tapi duet aku x stailo milo. Dah lama sangat aku x bagi hadiah untuk diri sendiri,aku doa moga aku dapat hadiahkan diri aku sendiri sempena nak raya nie. Sebab klu x,ntah bila nye aku nak bagi ape2 kat diri sendiri.[dasar kedekut!] wuahaha.. :P

Selain dari henpon ni,aku ade gak ngidam camera,tapi nanti dulu la.Aku pon nak pikir hadiah untuk hubby aku juga,sian dia.Aku je yang berangan nak beli itu ini,tapi dia xde pon..hehe..

Sampai sini dlu la,kang penuh plak entri ni aku bebel sal barang2 yang aku nak.Ceis! Salam Ramadhan semua..love u all..daa~

Salam 

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez