Daisypath Anniversary tickers

27 September 2011

Terlalu banyak untuk diluahkan...

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, September 27, 2011 0 comments Links to this post
Salam...

Aku tahu da agak lama aku sepi dari tulis kat sini. Namun bila aku mula nak menaip,tetibe otak blank. Banyak benda sebnarnya yang aku nak bebelkan luahkan,namun bila pikir2 balik...hurm... xpayah la!

Sekarang ni aku jadik suri rumah batu.Ya Tuhan,aku x penah terpikir masa dulu2 zaman muda2,aku akan jadik suri rumah akhirnya.(coz aku ni bercita2 tinggi sket). Tapi yela,ketentuanNya,mana leh kita nafikan!. So,keje aku kat umah,(hey,ingt aku x keje ke?) hanya la makan,masak,kemas dan zzzz..

Yela,rumah xde ape2 la sangat.umah pon tecik je,tapi aku bersyukur,even umah aku tecik tapi sedara mara ramai yg datang..wehuuu :D yela,tetamu kan bawak rezeki. Alhamdulillah..~ :)
Disamping itu jugak,aku still menge'best'kan diri ngan bizness online.Ni la kerja full n part time aku skarang ni.Sekarang ni plak aim nak kumpul duet nak wat suprise holiday untuk hubby sempena befday dia 20 oct nanti. Aku ngah search hotel yang oke untuk stay. Mcm2 plan dalam kepala untuk hubby. Hadiah pon aku x pikir lagi.. :P

Ok,till now..da penat nak taip.Esok2 klu rajin aku taip lagi.Macam2 dugaan datang kebelakangan ni.Tapi hati kena tabah dan redha.. :)
Salam..papai!

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez