Daisypath Anniversary tickers

18 May 2012

Si Kecil yang semakin membesar :)

Posted by rAtu saLju™ at Friday, May 18, 2012 1 comments Links to this post
Salam...

Apa khabar semua? Lama x berblogging sebab keadaan kesihatan aku yang tidak berapa elok kebelakangan ni. Selera makan masih lagi belum ada lagi,namun aku cuba x skip makan (sebab lapor amat if x makan) hehe.

Alhamdulillah semalam da wat 2nd check up,1st dulu masa nak confirm kan kehamilan,ni coz nak check ada heart beat ke x. Alhamdulillah syukur,lil miracle dalam badan saya ada heart beat,doc bagi dengar. Sayup2 tapi still kuat. Sangat kuat lil miracle dlm badan ummi dia. Sekarang ni ikutkan tarikh scan,aku da 9 minggu. Means dari doc,semua organ da terbentuk kecuali peparu yang akan terbentuk sepenuhnya pada minggu yang ke 28.

Nak kata teruja sangat tu x de la.Aku still ambik pendekatan berhati2,x nak terlalu eksaited sebelum semuanya ada depan mata. Hubby aku tengok happy,tapi saja je sembunyikan depan aku. heheh...tapi semakin lama aku tengok dia semakin amik berat tentang semua yang aku buat. 


Okla sampai sini dulu,ni adalah pic tumbesaran baby pada minggu ke 9 :). sehingga jumpa lagi.insyallah ~

salam 

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez