Daisypath Anniversary tickers

10 September 2012

Sudah separuh perjalanan...

Posted by rAtu saLju™ at Monday, September 10, 2012 0 comments Links to this post
Salam...

Dah lama sebenarnya hasrat hati nak menulis,tapi asyik tulis sekerat jalan dan kemudian delete. Apekah?




Sekarang ni sangat la x larat,aku mula sedar benda ni jadi 2-3 hari ni. Kalau ikutkan kiraan lagi tinggal lebih kurang 2 minggu sahaja lagi untuk menyatakan 'tata' untuk trimester 2. Tapi badan lemah semacam.

Sekarang ni aku da la kembali bekerja,kembali menjadi guru ganti,tapi jadual aku petang. Pagi tu kadang2 x sempat nak rehat bila mengadap lappy. Mulai hari ni aku nak disiplin kan diri at least kena tido sekurang2nya setengah jam sebelum ke sekolah,kalau x memang flat aku rasa bila balik sekolah. :(

Esok baru check up balik selepas hari last checkup masa bulan puasa aritu. Alhamdulillah kalo ikutkan perkebangan da 25 weeks++ da,terasa baby makin membesar dengan jayanya. Momen yang aku paling suka bila aku cakap dengan baby dan dia respon. Lagi2 bila ayahnya ketuk2 lembut perut sambil suh bangun,lepas tu cepat je respon.




Sekarang aku da terasa susah nak tido,semua posisi aku cuba,hahah~ :D tapi last2 lengan suami juga yang dicari. :P Semalam Alhamdulillah da beli barang baby sikit,tambah lagi koleksi. Rasanya da cukup kot baju baby 7 pasang. Tinggal nak senaraikan yang lain2. Setiap kali beli barang aku akan make sure untuk tulis senarai harga tu dlm budget supaya x tergelincir nanti.

Hubby da mula merisik2 tanya tentang set bersalin yang aku nak beli,memula aku cakap x payah. Tapi dia yang x kesah nak belikan..Erk..sangat best! Tapi x kisah sebenarnya,aku pun tengah kumpul duet untuk beli coz xnak bebankan my hubby. Nanti la aku cerita sal pilihan set bersalin.Insyallah :)

Oke la,sampai sini dlu..Ni pon macam ting tong je..Nak rehat. Terima kasih untuk semua ucapan Hari Raya. Saya bace,tapi kadang2 x sempat nak balas. Salam Aidilfitri juga yer semua. :)




Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez