Daisypath Anniversary tickers

12 October 2011

Sesak nafas dibuatnya!

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, October 12, 2011
Salam...

Hati aku x keruan sekarang ni,di tambah dengan sesak dada dengan bebanan hutang yang makin meningkat,terasa nak lari ke planet pluto je..hahaha :)

Sekarang ni da selesai majlis kawen abang ke 2 aku,Alhamdulillah la ramai yang hadir memeriahkan majlis. Means da seminggu lebih aku kat kampung. Dalam hati amat rindu kat buah hati yang tertinggal di Klang. sob3 :'( tapi sesekali balik sini memang banyak benda yang aku kena settle kan,selain tolong ummi kat kantin sekolah.

Letih badan aku sama dengan letih otak aku yang kurang rehat asik memikior je kejenye. Doktor da nsihat kan aku suruh kurangkan stress level. Tapi bila semua benda datang dalam keadaan serentak,maunye x bejat otak aku! huh!

Oh ya,aku x sempat nak ucapkan tahniah kepada mama panda iaitu Ryehanna coz berjaya merealisasikan impian dia untuk membuka kedai online...hoyeah! tahniah la ye. semoga tambah success...anyway kedai kita jual brg yang sama la...kekeke..

Kedai online aku still berjalan dengan tenang,cuma aku malas kurang masa nak update belog Si Manja Ummi. Aku go through Fb je senang dan pantas.Nanti2 aku update lain la belog tu. Setakat ni aku xde masa lagi nak rehat betul2,asik bz je memanjang..huishh..tensi dibuatnya!

Dah lama x bebel,macam2 aku nak tulis.Da jadik rojak pasemboq da entry aku ni...arghh lantak la..heheh..yang pasti aku dapat lepaskan nafas dengan aman sekali..hehe..sabtu ni da nak balik da,so nanti aku cite lain la ek..tapi yang pastinya aku rindu amat hubby aku kat sana tu..uhuk3 :'((

Eh,da la yer..jumpa lagi next tyme kalau aku ada masa..

3 comments:

Ryehanna on October 12, 2011 1:08 PM said...

thanks dear! hahaha... abis, asik ngabih duit beli brg anak je.. buat berniaga best jgk. heheheh

btw, jgnla stress2 sgt.. kena chill k... good luck!

fiszah_pjo on October 12, 2011 3:18 PM said...

lamanya takde entry.busy bebenor tu..hahaha..rindunya kt cik abe..den paham feeling tu :)..hehe

rAtu saLju™ on October 13, 2011 12:21 PM said...

@ryehanna ~ hak3..xpe la,aku b4 ada anak ni nak kumpul duet bebanyak dlu..nanti boleh shoping sakan baju anak aku plak..hahah :P

@ fiszah_pjo ~ bz tapi x tau ape yg bznye..hahaha...tu la,rindu amat buah hatiku sorang itu.. :)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez