Daisypath Anniversary tickers

13 December 2013

Salam Jumaat yg penuh berkah!

Posted by rAtu saLju™ at Friday, December 13, 2013
Assalam..

Eh,lama sungguh x hapdate belog. Seriously sgt busy dengan biz dan kehidupan sebagai ummi. Lepas ni memang banyak sgt nak soksek2,banyak idea dalam kepala,tapi nak terjemahkan tu yg asyik tersangkut2 sebab banyak hal.

Ingat nak tukar template juga. Haish..banyaknye kerja nak buat. nak update resepi lagi. Choiii... penat!

Oh ya,Zakeer dah nak masuk setahun,Alhamdulillah. :D ingat baru nak belajar tentang homemade solid food utk bagi pada dia. Sengaja memang bagi makan lambat pada dia. Selain faktor dia x mintak makan,nak badan dia lebih sihat dan bonding antara mak-anak tu rapat. 

Till then,nanti aku hapdate lain. Ada kerja lain nak buat.Daaa~

 


1 comments:

Dewi Aja on March 17, 2015 10:43 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez