Daisypath Anniversary tickers

29 October 2008

= sunyi sepi sekali =

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, October 29, 2008
bismillahirrahmanirrahim....

....Assalamaualaikum wbkth....

Hye all,s0 sorry...rse nye cam x ckup napas skng ni..gilak nye bz..adehhh..es0k dateline...mean deadline 4 me to0..tdi cam dh kena sound ngn GB[guru kecik] sbb x anta lagi kertas peksa bebudak..adeyyyhhh..gilak sebuk!..

tpi p0st sumthing la kat bl0g ni bgi k0rg usha sket2..tpi td dah bg kat sume jadual peksa..adehhh...bnyk nye kije daku!..rse es0k juga daku nk letak jwtan sbgai s/u sk0lah!...x larat seh!...btw,daku terbygkan percutian snarnya dikala kelam kabut ni...erk..kelam kabut sgt ler k0n0nye...tetttt...uit!,betul pe..pas ni nk anta kertas exam,then nk exam,then nk s0kan..pastu lak ade HAC[hari anugerah cemerlang]<---daku kn wat buku acara..uwaaaa...adehhh...tu x panggei meeting lagi tu..yg pasti,daku x mo wat minit mesyuarat!..minit ngorat leh buat..ekekek..

mmg haru biru la,kdg2 x makan pon daku..huhuh...aiseh..sbut sal mkn ni kn list lak la all the kenduri's..kih3..pas ni ade 0pen h0me..ade kenduri pi haji lagi...ade knduri kawen..adehhh,s0 full la my kalender..kih3..tu yg x sempat nk apdate..adehhh..mlm ni kn stay up..uwauwauwa..nges lagi hatiku ini..tdi kom wat hal..cesssssabes hang..naseb baek wat backup save..klu x hancus la last minute paper exam ank2 murid ku...

s0,ok la..ni daku nk pi smbung wat kije...u all k0men la ape2..cdgkn jgak ngara mne cet ratu nk 'landing' untuk bercuti nti..kih3..

4 comments:

_neo_ on October 29, 2008 8:36 PM said...

woi.
bz nye ko.
hahahaha padan muke ko.
ko ingat aku tak bizi?
kitorang sume nak final ni wey, ko tak payah stadi..ko tande ketas je..
kasik aku tande je la weh..ko tolong stadikan tok exam aku k??
hahahah
weh.sori la aritu tak dtg, aku tido sepanjang hari la..hahahaha
wess..berikutan dengan cadangan negara utk ko berfuyan fuyan, aku cadangkan ko pegi kat
lubnan.
leh ko saksikan upacara bom sana sini beramai2..
insaf sikit
hahahahaha
wes..
gudluck la dalam mengharungi dugaan dan cabaran dan kebizian ko tuh..





daku pon same.

ZARA on October 29, 2008 10:14 PM said...

panjang giler kumen neo...

cam buat essay...

hahaha...

ratu syg...


tenang2....

ku sakit lagik la darling...

abg p said...

sabar je la....
sama2 la kita menyibukkan diri...

diriku juga amat sibuk.tapi suka wat x reti atas kesibukan itu...
(suka tdo...bila penat pk)

sabar je la...
dunia ni..abis masalah pun kat dunia je...
tp kalu akhirat...skali mula 'masalah'...terus sampai bila2..huhu

apa2 hal...gud luck...selamat maju jaya sbg pembantu CEO skola..=)

speckY said...

wakakakak busy..aku bulm busy free jer memanjang..

ko kalu cuti mesti gi sg buluh so aku xpayah penat nak bagi ngara mana yg ko nak..

confirm cuti skool nih ko lari skali lagi ke sg buluh...huhuhu

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez