Daisypath Anniversary tickers

25 October 2008

:: Ku Bertanya ::

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, October 25, 2008
salam...



skng ni ntah nape sy suke dgr lagu ni..a bit meaningful.onion head

mmg sy tersungkur sket skng.onion head.gilak lagi pi layan lagu ni..kih3.erm..nway,jst listenonion head.

KU BERTANYA-Adam

Adakah diriku kau tak perlu lagi?
Adakah cintaku kau tak perlu lagi?
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku.

Adakah insan lain bertakhta di hatimu
Hinggakan dirimu mengubah cintamu
Manakah cintamu yang kau beri dulu kepada
diriku..

Kau pernah berkata cintamu adalah untuk
selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
kau kata kau cinta.

Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuatku rindu kepada dirimu.

Kau pernah berkata cintamu adalah untuk
selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
kau kata kau cinta

Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cinta kita dihati
Walaupun ku sukar,ku akur kali ini
Biarlah ku pergi

Maafkan ku bertanya…..

6 comments:

abg p said...

setiap hari abg sentiasa pk yg tiada yg boleh menggantikan org yg abg 'syg'....

jgn la risau...perpisahan sementara akan menyemarakkan rasa rindu bila di ambang masjid yg dibina...

setiap perkara perlukn pengorbanan utk memilikinya...
dgn pengorbanan setiap sesuatu akan lebih kita hargai dan sayangi bila kita dapati betapa sukarnya utk memilikinya....

yg di'syg' tetap disayangi...tiada pengganti utk dirinya..
taqdir penentu utk bertemu jadi pasrah kepada Allah lah ubat segala-galanya...

_neo_ on October 25, 2008 2:25 PM said...

isk ratu..die ke insan yang ko ckp tu..si pemberi komen nombo satu ni?hm..pasrah jela..aku pon sedey gak ni

ainYakuza said...

be strong and strong and strong..ko kan seowg wanita yg kuat+tabah

Anonymous said...

sist sabar eyh...sory akak xtau pun sist pun ade same prob...n thanks again sbb time camni pun sist tetap nk tolg org lain wlupun sist pun ade prob...nex time klu ade masa kt hang out sama2 eyh...

quote dia cam sama jela..."perpisahan sementara"...

huhu...

RieNa.YuMi on October 26, 2008 9:29 AM said...

ermm...nice n cool vid...lagu pun syahdu...

take care cit ratu...

airina said...

copy ayt ain
"be strong and strong and strong" hik3 lalala5 =)

jgn cedih2 sgt,.insyaAllah de hikmah sbliknye

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez