Daisypath Anniversary tickers

17 October 2008

~ sEjAuH MaNa AwAk sEriUs....? ~

Posted by rAtu saLju™ at Friday, October 17, 2008
bismilllahirrahmanirraahim...

'awk mencintai sy kerana apa?'

'knapa awk memilih sy dlm hidup awk?'

'sejauh mne awk serius dgn sy?'


Erm..u guys,penah x k0rg di tnya s0klan sengal serius camtu?..ttibe tgh lyn2 perasaan @ wat kije pnting,then 'tutt tutt' msj smpai bertnyakn s0klan2 'exam' seperti di ats..dpt psgn yg faham n sabar leh la pjuk n guna 'ayt2 p0wer ro0t sket' tpi,dpt yg tgh srabai n bru kn mrh ngn lect 0r mak dia...mau huru hara jdinye!..

Sy x galakkn kapel, tpi ni skdar renungn la, bgi yg dh ade dlm hubngn tu..sjauh mne anda serius terhadap pasgn?..ade yg stakat nk psg spare, baek x yah la!..kiri knn nk jaga mcm dia tu jaguh hndalan. skali terknt0i,sndiri yg ssh...Lenkali cri lgi penyakit!...kih3..x bek maenkn ati 0rg, ambik jln jmpe mak bapa dia then bw fmily plak jmpe fmily dia untuk knl2..x gitu?

Klu btl2 anda serius, kawen je la..ajak kawen sng!Elak mksiat,hati jd tentrm..sy nk cte sket pglmn cet Bedah la bukan nma sbnar, dia sbelum kawen ngn psgn dia,dia akui mmg huru hara idupnye,ribut taufan sume cukup!..yela,bukn leh wat ape p0n,skdar caling,mseging,jumpe2ing...dan sume ing2 la...tpi x terzahir scara nyata..

Maklum la,nk pegang2 haram,nak lebih2 lagi la d0sa kan?..tu yg Cet Bedah amik kptsan kawen awl, apa lgi nk tggu katanya,parents 2 2 belah dh stuju,wlw duet ciput je dlm bank tu,tpi gagah jua.Alamaklumlah~ dh syg kan?..share hantarn berdua...kih2...jdi pntun le plak cet ratu buat...

Skng ni musim2 c0ti sk0lah,nk tg0k gak la dpt x kad kawen..'mkn nsi mnyk lg la daku's0 u guys,smpai sni dlu..klu smpai niat murni k0rg[kawen] jgn lpe jmput cet ratu..kih3..skdar renungn buat sume..

3 comments:

ZARA on October 17, 2008 11:28 AM said...

zara pon dah dapat banyak...

haiz...

bila la my turn...

bf pon takde...=(

13may on October 17, 2008 9:11 PM said...

bila???

hehhe :P

_tuLanG.iKaN.kEwL_ on October 17, 2008 10:57 PM said...

aku pon nak kawen..
sape nak meminang aku sila angkat tangan!
hahaha..

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez