Daisypath Anniversary tickers

12 December 2009

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL : Tolonglah...Blogger ini Sangat Kerek!!!

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, December 12, 2009
Salam...


Weh EN PROPITO! Klu ko stakat nak kutuk2 ku dlm blogspot,boleh blah la wei! [hilang sudah bhasa lemah gemalai ku]. Da la ajak org tgok blog dia 1st tyme dlu mcm samseng kampung pisang,x boleh ke ko berhemah! Budi bahasa kan budaya kita?..haishhh...sah2 x blaja tyme skola dlu kan?

Propito..Apesal blog ko mcm tu ae? da la x matching antara kelabu+hijau+merah,aduh! kaler blind ke ko ni? Weh,tulisan plak yg ko pi buat kaler merah mcm org mati tu kenapa? Ya Allah..sah2 ko x pandai cat umah.Tukar je la,kasi org leh tgok power sket.Widget2 ciput ko tuh apesal mcm suram je. Mcm blog Tower 13 yg kat TV3 tu je.Kasi bunga2 sket la.



Isi kandungan ko cari la ayat2 cinta sket,ni mcm Malas Untuk Hidup Lama,kenapa? xsayang da ke umur yg Allah bagi tu?..meh aku bunuh ko skrang.Ajak org masuk game dia,tapi x nak kasi adiah pun..ape la..cube la cari sponser sket.Malas tul la ko ni..haisghhh..

Ok,tu je.x baek ckp lebih2.Aku skdar mengingatkan ko je..yela,sesama manusia kan?..wuahahah~


p/s-guys..ni hasil entry untuk game Mr Propito..lalalal~ jgn marah ea!

19 comments:

denaihati on December 12, 2009 8:45 AM said...

bagi gempak je pagi-pagi ni .. mulanya ingatkan bebetul ...ha ha ha

rAtu saLju™ on December 12, 2009 9:28 AM said...

denaihati- wuahahah..xpe2..kes nak naekkan trafik...

░♥si lampu neon♥░ on December 12, 2009 9:46 AM said...

asal aku tak rajin join ni? adoii

rAtu saLju™ on December 12, 2009 9:50 AM said...

si Lampu neon-up 2 u beb...heheh...

x-po on December 12, 2009 2:11 PM said...

adeh, ingtkan nk gaduh btl td..baru nk join gaduh..haha

sI tEDI on December 12, 2009 3:24 PM said...

garanglah

denaihati on December 12, 2009 5:27 PM said...

sungguh aku tahu games ni dari blog ratu salju..mula terkejut juga tapi akhirnya aku join ..ha ha ha

rAtu saLju™ on December 12, 2009 9:48 PM said...

x-po ~ buleh je join..meh join bertumbuk skali..lalala~

si Tedi~ garangkah?..aduhai..

Denaihati~ wuahahah..tu la pasal,meriah hari ni...

★Dakjaat™ ☆ on December 12, 2009 11:47 PM said...

hahaha! kelakar wehhh~ padan muke beliau ... :P

Jard The Great on December 12, 2009 11:56 PM said...

dpt hadiah tak? ehehe

generasi clan on December 13, 2009 12:32 AM said...

hai salam kenal...
ceh tadi maki hamun macam real je
last game upenye

ezany on December 13, 2009 11:58 AM said...

kutuk tak hengat.. haha..

wan2911 on December 13, 2009 4:01 PM said...

wah3...x sangke, buleh tahan garang ratu salju nih..hehe
memang mantap la propito kne kali ni..haha :p

Mr. Cuz on December 13, 2009 7:37 PM said...

mmg kaw2 mamat ni kene..wakaka

MR 47 on December 13, 2009 11:33 PM said...

hahah...blog wrna katak..die ni pnternak katak kot..x pn pncinta alam..sbb tu hijau plihan hati die...

Mr ProPiTo on December 14, 2009 8:23 AM said...

baca la betul-betul post tu... malas nak idup lame ke nak idup lame..hehehe

Cik Bee on December 14, 2009 8:53 PM said...

huih..kali ni baru merasa btul si mat propito tue..kan da kna..baru taw langit tgi kna rendah.hak hak hak..

best la snow prinses.erk

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 15, 2009 8:58 AM said...

cet...ingatkan marah betul2....hehehhe

Mawar_berduri on December 16, 2009 4:25 PM said...

suspen je...hihihi

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez