Daisypath Anniversary tickers

02 December 2009

Hadiah ku Untuk mu Ween....

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, December 02, 2009
Salam ween...

Kala kertas ni melayang hadiah ni mngkin kamu tengah pegang dia,tgah belai dia,dan tengah peluk dia...owh..sgt syahdu hadiahku kamu hargai..sebgai pengenalan ku dgn mu,sebagai tnda sahabat ku dengan mu,dan sebagai rasa chenta ku..opsss...ayat terlebey sudah..

Walau kamu semakin tua dgn kehadiran 19 December yg slalu kamu nantikan,muka mu masih tetap cun wlw garis kedut sedikit kelihatan,[cepat2 gi wat facial k].Kerana kulitmu yg mulus dan puteh gebu itu,ku dengan berbesar hati,ingn menghadiahkan ini kepadamu.Ku harap kamu jua mmbesarkan hati mu dan melebarkan senyum mu menerima sebuah

kelambu

[kaler pink tu ween..]
dariku...

Ween,skrng kan bnyk nyamuk,pulak tu si Aedes tu asik menyerang,ku x mo la kamu berbintat sana sini,itu antara sebab utama ku nak hadiahkan ia.Nmpak ku prihatin padamu,tidur lebih selesa dgn snyuman [mcm kenal je eklan ni].Ko pun leh berblogging sehingga tgah mlm tnpa gngguan dr nyamuk2 semua.Selain tu juga,tyme ko kawen nti ko boleh hias katil ni ngan kelambu tu,cantek je ween.Ko x caya boleh tnya mak andam Kiah.

Kat umah ko nti klu org datang,boleh la ko pasangkan kelambu tu untuk dorg,kan multi purpose tu ween.Semua kazen2 ko akan bertambah syahdu dgn sikap prihatin dan penyayng ko ween,malah mak2 sedara yg teringn nak buat ko menantu tu menepuk dahi kesal sbb ko da ade bf kan ween.

Ween,tulus ikhlas dr hati ku,selamat hari bertemu tua,namun ko kn enjoy hidup sntiasa mcm ko baru je berumur 15 thun,erk..ayt sngguh extream bak kata omputih Live Life to Fullest babeh!'..moga panjang umor ween,diberkati selalu hidupmu dan berjaya di dunia dan akhirat hendaknya...salam syg ween..

dariku,
Ratu Salju yg tetap hot!

p/s-ni untuk contest dr blog ween,klik SINI untuk join!

21 comments:

ween on December 02, 2009 7:25 AM said...

Ratu, thanks sbb join contest di AMS (^_^) Huuu. BEST nya dpt kelambu! kaler pink lg tu. wah

salam perkenalan :)

rAtu saLju™ on December 02, 2009 7:29 AM said...

ween...

salam perkenalan juga ween..

btw,da lme jadi polower mu...thanks beb..hope u like it!~

LORD ZARA 札拉 on December 02, 2009 8:52 AM said...

hehehehe~
best tu~

=]

rAtu saLju™ on December 02, 2009 9:40 AM said...

best jom join zara..
heheh~

=)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 02, 2009 10:08 AM said...

wah kelambu...
sangat2 romantika....

hehehhe

░♥si lampu neon♥░ on December 02, 2009 11:07 AM said...

kelambu pink seksi adoii

denaihati on December 02, 2009 11:25 AM said...

cantik lah kelambu tu ..nak pegi cari kat kedai ni..

rAtu saLju™ on December 02, 2009 12:46 PM said...

yanie putrajaya- huehue..sgt romantik gitu..lalala~

rAtu saLju™ on December 02, 2009 12:46 PM said...

lampu neon- da tau seksi..jgn lupa dapatkan 1..hehehe

rAtu saLju™ on December 02, 2009 12:47 PM said...

denaihati-ehehe..cantek?..wahhhh..sy x minat pink..lalal~ gi cari kat kedai..

Mawar_berduri on December 02, 2009 2:06 PM said...

Susah nak daapt kelambu kaler pink ni ...nampak romantik plak kelambu pink...hihi

Anak Pendang Sekeluarga on December 02, 2009 2:56 PM said...

salam...biasenye kitaorang guna kelambu dari siam je,...murah,mudah dan tahan lasak...

Noorlaila Mohamed Nor on December 02, 2009 6:55 PM said...

weeee~
kelambu!
menarik!

sI tEDI on December 02, 2009 7:03 PM said...

x de nyamuk gegetlah nanti ni!

rAtu saLju™ on December 02, 2009 8:20 PM said...

Mawar Berduri- eheheh..nmpak rmatik juga bila ku da tgok 2,5x...wuahaha~

rAtu saLju™ on December 02, 2009 8:21 PM said...

Anak Pendang Sekeluarga-da lme x pakai kelambu...eehehe~

mmg murah dri siam nye..

rAtu saLju™ on December 02, 2009 8:21 PM said...

Norlaila-menarik ea..heheh...meh beli 1 meh..

rAtu saLju™ on December 02, 2009 8:22 PM said...

si tedi- tidur lebih selesa tedi..no nyamuk..lalal~

jard on December 03, 2009 1:29 PM said...

nak jugak.. hehehe..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 03, 2009 2:00 PM said...

agak2 nyer leh main cak2 dalam kelambu tak?

hahhahhaha

milimilo on December 27, 2009 8:55 PM said...

wow,kelambu..tahniah dh menang =)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez