Daisypath Anniversary tickers

03 December 2009

"HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, December 03, 2009
Salam...



Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL saya tahu dari blog encek DenaiHati dan hasil kerjasama dri sponsor2 yg amat bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Antara syarat2 penyertaannya ialah:
  • kena tulis 1 entri berkenaan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL <--wajib ada perkataan ni.
  • tulis juga anda tahu dri blog mana,cth: saya tahu contest HIDUP MESTI BERANI GAGAL dari blog Ratu Salju. <--- refer nama blog ratu ae..
  • kena tulis senarai2 sponsor untuk contest ini dan update nma2 sponsor jika ada yg baru.
  • dlm entri jgn lupa backlink kepada Denaihati.
  • subscribe blog Denaihati melalui email dan aktifkan.
  • follow twitter @Denaihati dan klik butang retweet di entri SINI
  • follow facebook @Denaihati juga dan jgn lupa share tentng contest ni kat Facebook fren uols.
  • tambahkan link Denaihati disenarai bloglist anda.
  • hadiah hanya utk weblog shja,website forum dan website umum x dikira.
  • penganjur berhak untuk update dan mengubah syarat2 dari semasa ke semasa  
Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh tutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci  HIDUP BERANI UNTUK GAGAL pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 pula akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.
Sesiapa yg rajin promo pulak akan dapat RM10 untuk setiap referral nya.Ok guys,jom sertai contest ini dan jgn lupa untuk tulis kamu tahu contest ini dari blog Ratu Salju.





16 comments:

denaihati on December 03, 2009 11:11 AM said...

Terima kasih join contest. Blog ini tersenarai peserta ke 10 jadi pasti tahukan blog ini juga menang hadiah bertuah bernilai RM50. jangan lupa bagi detail.

rAtu saLju™ on December 03, 2009 11:32 AM said...

Denaihati~ Alhamdulillah dan terima kaseh..okeyh..sy anto detail k..

LORD ZARA 札拉 on December 03, 2009 11:32 AM said...

cool wooo~

rAtu saLju™ on December 03, 2009 12:42 PM said...

Lord Zara~

jom la masuk contest ni zara..wewetttttt~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 03, 2009 2:01 PM said...

semoga berjaya sahabat2 ku

=D

░♥si lampu neon♥░ on December 04, 2009 7:54 AM said...

yang, rajin ko masuk kontes yer

rAtu saLju™ on December 04, 2009 8:21 AM said...

Yanie Putrajaya- terima kasih atas sokongan sahabatku sayang...!

rAtu saLju™ on December 04, 2009 8:21 AM said...

si Lampu neon-boleh la..mungkin ade rezeki,leh menang...insyallah..ko doakan la ea

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 04, 2009 2:59 PM said...

cayok2...
kalau menang....
hadiah kita kongsi sama2

hahahhahha

azizwan(dot)com on December 05, 2009 4:45 PM said...

semoga berjaya ratusalju..

dan tahniah sbb dah menang as peserta bertuah. mknanya, tak perlu lg ler aku open table kan? hehehe..

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL :)

rAtu saLju™ on December 05, 2009 4:56 PM said...

yanie putrajaya- heheh..sy akan share berita baek dgn smua if menang..insyallah~

rAtu saLju™ on December 05, 2009 4:57 PM said...

azizwan(dot)com-

semoga berjaya juga wan...open table tu wajib tau..heheha

aminjohar on December 08, 2009 5:07 PM said...

Salam dan selamat berkenalan Ratu Salju,

AJ mai kat blog Ratu Salju ini pun datang dari blog Contest denaihati. :-)

AJ pun baru aja sertai contest ini.

Berani Gagal tuk menhadapi cabaran ini yang semakin sengit. :-)
Menang atau kalah belakang cerita, janji leh berkenal-kenalan ngan ramai member2x blogger. :-)

Good luck ye.

dilot on December 10, 2009 8:36 AM said...

persaingan makin sengit....
betul-betul kena hidup berani untuk gagal ni

semoga berjaya tuan blog...salam singgah dari dilot...

www.dilahdilot.com

kuina on December 17, 2009 12:28 PM said...

gud luck

Dr House on January 14, 2010 2:05 PM said...

Good luck. Ada masa lagi kalau nak edit2 lagi.

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez