Daisypath Anniversary tickers

01 December 2009

Buat Semua Pencinta Buku dan Pembaca Yg Suka Baca Buku..!

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, December 01, 2009
Salam...

Erk,apakah ent3 sangat mengujakan?.wuahaha...Okeh,spatutnye da wat post ni lama da,tapi terlupa plak.*alasan*
Ok,semudah A,B dan C,korang leh dapat buku percuma.Senang je,daftar kat SINI,then korang sendiri yg pilih 3 jenis buku yg patut di hadiahkan kepada korg.Kompeni PTS ni akan pilih 1 buku untuk diberikan kepada korg.Mudah je,syartnye pas korg daftar,korg kena lekatkan ads dorg mcm yg ku buat kat tepi ni.

X susah kan?.senang je.Tup..tup nnti dapat je buku..Tu sbb korg nmpak je link tu kat umah Cinta Sang Ratu kan?.wahhh,senangnye ratu!..heheh..tu la pasal.

Ok,jgn tggu lama2,x silap dia tamat 3 December..erk?..wuahaha..cepat2 daftar...!sila klik NAK BUKU PERCUMA

Jgn LUPA untuk klik
DAPATWANG dan NUFFNANG ads 
ea b4 kuar..tq

16 comments:

airina on December 01, 2009 8:32 AM said...

Cik Bride-to-be,
ini contest sampai 3 Jan 2010 la ;D

cinta lea ixora on December 01, 2009 9:53 AM said...

mcm best je...
buku ape die nak bg tu..?
novel ade x? huhu

LORD ZARA 札拉 on December 01, 2009 10:14 AM said...

arini baru ko cakap~
dush@@

rAtu saLju™ on December 01, 2009 10:41 AM said...

airina- owh..ye ke?..x pasan eden..ok sumer..daftar2

rAtu saLju™ on December 01, 2009 10:41 AM said...

cinta lea ixora-mmg best pon...ade je nobel2...gi daftar cepat

rAtu saLju™ on December 01, 2009 10:41 AM said...

zara-adush,,..jgn pkul aku..cepat je daftar...lalalal~

ezany on December 01, 2009 10:55 AM said...

pts ni buku utk kanak2 ker ape..?

dah klik.. hehe.. sy pny nuff still rm0 lg.. :(

ezany on December 01, 2009 10:56 AM said...

link dapatwang tu cam salah.. cpt btulkan.. :D

rAtu saLju™ on December 01, 2009 6:31 PM said...

ezany- pts untuk sumer golongan la,dri kecik smpai besar n nak tunaikan haji...leh rujuk link dia.

ok ezany,masyeh er..~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 01, 2009 6:48 PM said...

nak buku bank yg bnyk duit leh dapat tak?


hehhehehe.....cinta sang ratu....pernah nampak tajuk buku ni kat MPH

=D

rizal on December 01, 2009 7:07 PM said...

Salam Ratu Salju

Terima Kasih sebab singgah ke RestNrilekS.

Alamak, dah terlambat la pulak yer tentang buku. Tarikh tutupnya 1 Disember hari ni tu.

Ehh, Tak nak buat tag BM yang panjang berjela-jela tu ka? Haha.

InsyaALLAH, nanti Incik RestNrilekS datang melawat lagi rumah ni.

Rumah ni ada muzik la. hihihi

Selamat HAri Selasa : )

rAtu saLju™ on December 01, 2009 8:15 PM said...

yanie putrajaya-erk...buku bank..hehehe..nak kena tggu kawen ngn manager bank la dlu

rAtu saLju™ on December 01, 2009 8:15 PM said...

rizal- thanks sudi singgah..

ada kesempatan,sy join wat tag BM tu ae...

jemput singgah lagi kesini..slmat hari selasa juga~

sI tEDI on December 01, 2009 10:44 PM said...

camne nak klik. ari ni dah tamat!

rAtu saLju™ on December 02, 2009 5:30 AM said...

wuahhahha..sampai 3 hb la..boleh lagik

Mawar_berduri on December 02, 2009 2:08 PM said...

alamak.....dah petangpun....tak sempat dah ni...mmmm :(

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez