Daisypath Anniversary tickers

23 November 2009

Nak Yang Pucuk Muda @ Tua?

Posted by rAtu saLju™ at Monday, November 23, 2009
Salam cuti2 buat semua..

Nak yang tua @ muda buat psgn hdup ea?Klu tua agak matang tapi takut QC [queen control] plak.Klu muda plak boleh gedix2 manja n tayang lama kat kwn2.

Huishh,skrg ni pemilihan psgn hdup oleh llki x kesah da,yg tua @ muda.Klu ppuan juga begitu.Tapi klu pndgn peribadi ku,ku suke llki lebih tua sbb drjah kematngn.[yg muda x mtg ke cet ratu?] bkn ta mtg tapi kurg mtg.

[gambau hiasan bg yg muda]

Ramai llki yg suka ppuan yg lebih muda,senng 'dibentuk',bukan di control,tapi mudah mngikut kata sket,sbb ppuan dgn sndrinya mmg ada rasa hormt dgn yg lebih tua.

[awww,gambau ni mnggoda u!]

Yang tua plak?..kdg2 control tapi kdg2 x juga,ppuan mtg ada yg lebih tolak ansur.Yg muda kdg2 pun ikut pala sndiri je.Bukan nak tolenrasi.Bagi anda,pilihan psgn hidup anda,siapa pula? Pucuk muda @ yg tua? 2,2? aduhai....heheh~

6 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 23, 2009 8:17 AM said...

kalau cik yanie gebu....suker yg sedang2...tak tua tak muda
hahhah

kalau muda....buat stok "anak ikan jer"

kekekke....gurau2 jer

HonEyBuNNy on November 23, 2009 10:18 AM said...

hhehheh...tol tu yanie...yg muda2 wat stok anak ikn..uhuhu..saja nak cita pengalaman...yg tua bg ila tertalu matured la n xmsk la dgn otak ila..hahhah..ila pnh kwn yg tua lbh 10 taun dgn ila..last2 ila dapat bf muda pd ila..uhuhu..xksh la tua or muda jnji tahap kematagn org tu...am i rite??uhuh

rAtu saLju™ on November 23, 2009 10:43 AM said...

Yanie putrajaya~~wuahahah..sedang2 aja ya?..mcm lagu iwan plak da..but tapi daku suke yg tua..heheh

Huneybunny~~wuahahah...tua best,bila da kawen dorg snng handle mslah dgn lebih relaks n tenang..apepun..it's all urs babe~

Suhana Amirul on November 23, 2009 11:52 AM said...

Assalamu'alaikum.

Ada tu yang tua tapi tak matang, terlebih kebudak-budakan.

Ada yang macam budak-budak tapi matang macam orang tua. Hehe.

Jadi tak kisahlah tua @ muda. Yang penting pandai bertolak ansur dan memahami apa tujuan berumahtangga tuh.

But I think, better pasangan yang tua dari diri sendiri.

^_______^

rAtu saLju™ on November 23, 2009 1:56 PM said...

Suhana Amirul~~ w'alaikumsalam..terima kasih ats kunjungn,,,

mmg..yg penting cara kemudi alam rumahtangga nnti..insyallah.

^(^_^)^^ padaku pula mmg dambakan yg sdikit tua dari ku...doakan~

Mawar_berduri on November 25, 2009 9:33 AM said...

suke sari yanti...comel...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez