Daisypath Anniversary tickers

24 November 2009

Contest: Nak Wat Contest,tapi...

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, November 24, 2009
Salam

 Erm, skng ni klu jln2 blog org len mesti belambak contest nak masuk itu ini kan?.Kenkadang pelik gak,ade ke untung dorg ni wat contest.Pada ku,kdg2 mmg untung la,sbb leh nek kan trafik n org leh klik2 ads dia such s nuff n Dapatwang

Bila da blambak sngt,smpai ade kes tipu pun ade,tipu curik gmbar org len [contest cute baby],yela sstgh blogger x letak gmbar dia @ fam dia sndri kan?Kdg2 tipu cte pun ade,sembang berhabuk dlm blog..dia g sna gi sni la..tapi hampeh,x penah nmpak pun.Haishhh~

Ssh skng nak cri kejujuran dlm berkarya,tapi x mustahil ade yg betul2 jjur la.Manusia skng terdesak untuk mngejar 1 benda plastik[wang] dlm dunia.Sehingga nilai2 agama dan moral diketepikan.Daku mmg berhasrat nak wat contest,xde la sehebat saudara Denaihati.Namun,ku hargai pada pengunjung Cinta Sang Ratu yg telah menaikkan traffik ku.

Arigato Gozaimasu!
Teruskan klik Dapatwang dan ads nuffnang untuk ku.sayang kamu!
Akan ade contest untuk anda nti,Insyallah~stay tuned.

8 comments:

░♥si lampu neon♥░ on November 24, 2009 11:56 AM said...

aku plak pemalas benar nak join dan buat contest adoiiii apakah aku ni mmg pemalas??

rAtu saLju™ on November 24, 2009 12:02 PM said...

wuahahha..cepat2 rajin..ko nye pengunjung ramai..pe salahnye kasi adiah sket kat dorg..esp. aku..wakka~

denaihati on November 24, 2009 12:14 PM said...

check balik link dapatwang tu rasanya ada kesilapan....

rAtu saLju™ on November 24, 2009 12:18 PM said...

owh..ok...lalala~ msyeh cet denaihati

sI tEDI on November 24, 2009 1:44 PM said...

nak join contest!

ezany on November 24, 2009 2:02 PM said...

dah klik2.. cpt buat contest.. hehe..

rAtu saLju™ on November 24, 2009 2:06 PM said...

Si tedi~ jom tedi..i knw u pengunjung tegar

ezany~~ baeks...baru teringt kat ezany...any gud news fella?

Mawar_berduri on November 25, 2009 9:34 AM said...

best gak skali skala kalau juin contest...hihi..buat la..buat la.. hihi :P

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez