Daisypath Anniversary tickers

17 November 2009

Biz: Cik Ratu x serius?

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, November 17, 2009
Salam...

Salam keindahan buat semua..terimas utk semua yg sudi klik ratusalju.*sgt2 menghargai*.


Ekceli,dulu org kata ku mcm x siyes(serius) nak bukak biz,hanya pakai blogspot-camera pun blur-x reti mekap (photoshop) dan jual benda yg da bnyk kat pasaran dan bla..bla...ye,ku hargai pandangn ikhlas dan separa ikhlas mereka.Separa?..ye separa sebab,manusia ini hnya mencaci dan mengeji bukan tahu m'bantu,ilmu disimpan sndiri.

Dri zero tentg blog,asalnya ku nak wat blog himpunan krya2 puisi n sajak ku shaja,namun dlm masa yg sama ku nk cari peluang utk berniaga.Mmg x tau ape2 tp rajin cri source la,dr xde kwn smpai leh poco2 ngn ne0,zara,mashi,ubey n ibnu <---mmber bloggers yg bombastik stay smpai skng..
Buat blogger yg kedek (kdkt) ilmu,masyeh kerana simpan sendiri ilmu tu...ku dlu da hmpir ptus asa ngn blog oleh hal yg m'duga,smpai ku rsa xde jodoh ku ngn dunia maya,namun setelah hampir 7 bulan suam2 kuku dgn blog,September n Oct ku bgkit semula.ku rasa ckup2 la kisah semlm,ku nak berlari smbil pegang belon..heheh (lawak plak da)


Disini,ku nak share skali lagi,ku bakal keluarkan album produk sulung minggu hadapan,Insyallah~ dan buka kembali blog biz ratusalju dikhalayak.mengharapkan sokongan padu dr anda semua.ku tidak mahu mnyuruk dibwh daun keladi selamanya.

Thanks eberibadi..untuk semuanya,sokongn,kehadiran,folow Cinta Sang Ratu dan teguran yg mmbina.Moga kita leh terus merapatkan ukhuwah~


Klik sini untuk jana wang besar! 

4 comments:

Precious on November 17, 2009 10:03 AM said...

Sudah bagus. Produk baru, produk apa tu? Good luck!!

rAtu saLju™ on November 17, 2009 10:16 AM said...

Puan Precious-produk sulung adelah tudung...jgn lupa beli ea...dialu2kan kehadiran anda...=)
leh pomot kat cetgu di skola nnti...weheeeeeee

sI tEDI on November 17, 2009 1:33 PM said...

selamat maju jaya.. produk apa tu ek?

rAtu saLju™ on November 17, 2009 6:38 PM said...

tedi-produk tdung si tedi...masyeh...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez