Daisypath Anniversary tickers

22 November 2009

Seksi: Stokin dan Gurl

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, November 22, 2009
Salam keindahan buat semua...~


Uiks,..tjuk en3 mcm best.Ekceli,selain seluruh badan,yg wajib gurl ttup,kaki juga memainkan peranan.Slalu je lupa yg 1 ni,nak cover kaki,maka tersembul la kaki yg puteh mulus tu [klu puteh la],ade yg x segan silu bila pkai skirt pendek mmg nmpak kaki dia yg ala2 semak belum tebas lagi..haishhh...


Itu lum lagi tgok cagu dan pecah2 di tumit lagi..adeh..kdg2 hnya pkai kala emergency shja,tyme kaki sgt2 'chantek' untuk diperlihatkan.Aduhai..aurat tu kak Limah~Skng da mcm2 fesyen stokin da untk diperagakan,cumanya,1 la..ttup la aurat ngn sempurna..


jgn biarkan kaki anda digelakkan sang lelaki~Aurat wajib ttup smpurna..kepala ttup kaki x ttup x boley juga..lalala~

6 comments:

LORD ZARA 札拉 on November 22, 2009 10:32 AM said...

hehehehe~

comel2~

aku alhamdulillah, masih pakai sejak dari matrik sehingga kini~

Precious on November 22, 2009 10:45 AM said...

skang ni ada stokin Muslimah. Dah beli? lalalalaaaa ...

sI tEDI on November 22, 2009 11:28 AM said...

tutup dengan sempurna.. aku selalu alpa!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ on November 22, 2009 11:36 AM said...

dlm proses blaja lg..
kekok jgak ble nk brubh nie..huhuhu

neon on November 22, 2009 12:07 PM said...

adooi aku terkenaaaaaa zassss!

rAtu saLju™ on November 22, 2009 3:07 PM said...

Lord Zara-~ hye cayang...bagus cayangku ini...teruskan memakai k!..lalala~

precious~- sy suke pkai yg fancy2 mcm tu..heheh...muslimah pon best..jnji ttup aurat..

si tedi~- xpe,pintu berubah slalu terbuka sayangku...jom pkai stokin

cahaya kemuliaan~- berubah skrg la masanya!..yeah~

neon~- ehem3..bila mau pkai stokin saudari lampu?..ehehe

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez