Daisypath Anniversary tickers

27 November 2009

Promosi: Tudung Ala Ariani untuk anda!

Posted by rAtu saLju™ at Friday, November 27, 2009
Salam

~PROMOSI AWAL DAN SEMPENA HARI RAYA AIDIL ADHA~

LICRA & JERSEY
ALL IMPORTED FROM KOREA & JAPAN


RM35/PC only




ST-M
1. Peach - available
2. Light blue - available




OV- L
1. Black - available
2. Pink - available
3. Blue black - available




OV-L
1. Light Purple - available
2. Green - available

INFO:-
1. Kain tidak panas,memang sejuk dan selesa pakai.
2. Kain tidak terlalu tebal dan tidak nipis.
3. Beza ST-M dan OV-L ialah,OV-L boleh dililit dan sesuai dgn baju kurung,ST-M sesuai hang  out dgn t-shirt dan jeans.
4. Untuk terma dan syarat serta kos penghantaran,sila klik SINI.
5. Tempahan,sila emailkan di suriakemboja@gmail.com


3 comments:

LORD ZARA 札拉 on November 25, 2009 10:36 AM said...

hadiahkan untuk ku tak bleh ke?
hahaha~

░♥si lampu neon♥░ on November 25, 2009 10:37 AM said...

yang, ko tak bukak kedai da ke kat form girl to girl tu wehhh ko campur je entri kat sini eh? huhu takpe je...

aku ni window shop jer..leceh sikit nak bank in, sebab duit kat maybank sikit ;( hihhihi

rAtu saLju™ on November 25, 2009 3:22 PM said...

Lord Zard- erm,klu wat kontest leh la adiah kan mu,insyallah~

Neo- alah..gi je ben in,x pon ko wat trensfer...lalalla~sbb aku bagi best price,kat luar RM50

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez