Daisypath Anniversary tickers

18 November 2009

Pic: Natijah Gambar Terlampau!

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, November 18, 2009
Salam..

Dlu masa awl2 ku berjuang n mngenali blog n rakan2 blogger,ku di sajikan dgn pergaduhan 2 org blogger ats hak cipta layout mereka.

Masing2 sling bertingkah di alam maya wlw x penah bersua muka.Pelik juga.Ekceli blog2 yg slalu ber'perang' di alam maya adalah blog yg mngunakan kawaii pic mcm yg anda tgok di bawah ni.Ala lebey kurg yg mcm icon cumel2.



Ada certain2 blog skng sk disable right klik,kdg2 ku sj2 tekan untuk tgok keterbukaan sstgh blog untuk ikon2 di blog dia,maaf..daku x amik pon ikon anda sj nak test power.Suka bce ayat yg kadg2 berbunyi 'haipp..cubit krg!' hehhehe~wlw disable klik,ade juga yg leh kopi gambr anda.so,hti2.



kdg2 ku x salahkan readers  sbbnye kdg2 mreka x tau kopi gambau org salah..eheheh.(curik salah,mntak izin nk kopi k)..sbb empunya blog kedekut gila ilmu.Msa awl2 sy nak cuba layout yg gedik2 cumel tu,dgn coding lg,sy cari bahan sndri..namun tnpa bantuan mmg ssh.Ada 1 blogger ni,mmg la sgt2 'pemurah' aty,smpai ku nmpak 'keikhlasan' dia sehingga pengunjung dia dr 70-100 da tggal 20-40 skng..

Maaf,jika anda kedekut,Allah akn tarik kepandaian anda..ku x penah berdendam,namun itu yg ku perhatikan.n ada juga rakan2 ku yg ngadu tentang blogger yg amat 'pemurah' itu. 
blogger yg nak lindung hak cipta gambar2 pribadi dia,itu mmg salah pada si pencuri la.
 
kepada blogger,ini hanya nsht..klu gmbr terlmpau x yah la letak kat blog,nti org wat xbaek dgn anda,naya je.Klu ade yg mntak anda ilmu,jgn la kdkut.ok,tu je..





3 comments:

Mawar_berduri on November 18, 2009 10:21 AM said...

btol tu...bahaya gak letak gambar ni...mane tau ade yang nak wat naya...hais...mintak dijauhkan..amin

ezany on November 18, 2009 11:22 AM said...

macam2 kan.. pernah gak org curi2 guna gambar anak org lain utk msk contest.. pastu mng lak tu..

Kulanz Salleh on November 19, 2009 12:53 AM said...

aku x kisah pun klu ada org nak ambik gambar/skrip yg diorang rasa bguna.. tp mmg awal2 aku dah pesan.. cuma jgn disalahguna.. tu jak.. klu org nak tnya sesuatu pasal skrip pun... aku lagi senang ati... rasa dhargai... x salah kongsi asal utk kebaikan.. :)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez