Daisypath Anniversary tickers

12 November 2009

Link Untuk Jana Wang buat Anda!

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, November 12, 2009
Salam n hye all..



Ekceli mmg nak wat post sal ni..Dapatwang.com..so,korunk leh tau sal ni dgn lebih mendalam..ekceli sehingga ent3 ini dibuat,ku da dapat 124 klik.1 klik 20 sen,124 x 20 sen? kira sndri..hehe

So nak share ngn korg,nak jana duet melalui tenet xde la ssh mna.Klu korunk still rasa ragu2 leh tnya ku di suriakemboja@gmail.com...ku akn terangkan sket.Dia program afiliate.Pendaftaran skali seumo hidup dan skng ahli ngah bertambah,klu lmbat daftar maka rugi la.

Sahabat ku da pon dapat RM300 dlm masa 4 ari,bayang je la.bukan spam @ benda ngarut.kami ade wat team klik dimana ahli diminta klik sekali je sehari msa wat blog walking.xde la ssh mane kan?so klu ya all nk join pas daftar tggalkan jejak link Dapatwang.com anda di sini.

S0,geng..sy da rsa seronoknye klik (lebih dr nuffnang ekceli),nuffnang ikut suka aty dia je nak letak ads @ x kat page kita kan?.tapi Dapatwang.com ni x.Sentiasa ade je banner dia bila kita daftar.Seumo hidup beb!Laburkan sedikit namun pulangan untuk anda tggi..x mo ke?

Apa tggu lagi..jgn lmbat wat keputusan kerna yg rugi diri sndri juga.Dan yg penting kn rajin da jgn salahkan org klu anda belum berjaya.Usaha + tawakal.Rezeki Allah bagi dan dri Allah.yakin itu anda juga akan berjaya.Insyallah~
Klu ya all x mo join pon x pe,ape kata bantu kawan2,dtg blog ratu ni n klik la,dtg tiap2 ari x kira masa.Sekali je sehari ku mntak.Dapat pahala bantu kawan2.insyallah.


So guys,klik sini @ banner bawah ni untuk keterangan lanjut...salam!~


2 comments:

Precious on November 12, 2009 11:11 AM said...

Aku dah kelik link ko kat DH weh! Good luck!!

sI tEDI on November 12, 2009 1:33 PM said...

dalam emel banyak dpt

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez