Daisypath Anniversary tickers

16 November 2009

Link: Fenomena I folow U,U folow me back!

Posted by rAtu saLju™ at Monday, November 16, 2009
Salam..

Selaen komen ikhlas dan layout yg gedebo0m..1 lagi ektibiti kemeriahan blogger ialah i polow u,u polow me bek..



Ekceli,adakah ini 1 paksaan @ desakan? terpulang kepada individu msing2. ku juga jadi polower pada blog2 yg ku selalu jejakkan kaki..


Kadang2,pemilik blog sendri x kenal polower dia,ada blogger yg sgt2 taksub memiliki polower rmai.Ada yg saja2 'buta' polow.Ada ape ngn polower? menguntungkankah? ape kelebihannye?

Siyes la,ku x bangga ade polower rmai,tapi ku anggap 1 tnggjwb untuk lebih kreatif n blogwalking eberitime.Ku ingn sntiasa mengenali polower ku,tnpa polower,sape la daku?.(ecewah!) ku tabik spring la ngn sstgh blogger yg ramai polower hingga 300 lebey,tapi mmpu wat blogwalking ngn konsisten n tggalkan jejak..cayalah!



Ku xde la negatif,namun ku suka jika blogger itu turut kenal n ziarah slalu polower dia,kerna bila sampai 1 masa nnti,polower mula stop polowing anda,dan berlalu ngn blog yg mula perihatin,balik la anda pada mula2 berblogging!

Ingin jadi geng pengambaraan ratu salju?
klik SINI
Jana wang besar untuk anda,klik SINI 


 

18 comments:

░♥si lampu neon♥░ on November 16, 2009 8:53 AM said...

dulu aku tak kesah sgt folo2 ni. tapi sekrang makin kesah plak sebab butang folowe tu pon buat trafik naik.

aku pon jarang blogwok..bz dow..pagi2 lepas subuh aku salu wat bkogwok dulu, sebab biar ade visitor masuk blog..kalu tak sunyi sepi jer..

denaihati on November 16, 2009 9:39 AM said...

kalau kita fikir nak tambah TRAFIK atau PELAWAT ke blog kita baguslah follow je samada Google Follower, Twitter atau Facebook sebanyak yang boleh. tapi kalau tak kisah so tak payah sibuk2 nak follow

rAtu saLju™ on November 16, 2009 9:39 AM said...

Lampu neon-ekceli,aku skng pon pas subuh baru aku wat blogwlking..

dlu men ikut sedap je..

skng pon polower da rmai n tntut perhatian(ecewah)

skng pun aku ade ads,so nak kena naekkan page rank aku n wat lagi boombastik..

rAtu saLju™ on November 16, 2009 9:41 AM said...

Denaihati- ekceli,ade juga yg 'buta' follow,tapi pas tu x penah jenguk pun..skng ni selain kn lagi naekkan trafik,kn promo besar2an blog untuk lagi mantap dan stabil.

Precious on November 16, 2009 9:47 AM said...

Secara jujur aku stop follow people sejak yg aku follow tu dah jadi terlalu ramai. Sebabnya aku dah tak lagi tengok dr reading list kat dashboard blogger, terlalu banyak yg aku miss bila lihat dr sana. so aku lebih selesa buat link kawan2 kusendiri http://queenfriends.blogspot.com/ untuk aku visit2 kala free ... Kalau ada yg aku termiss tolong bagitau!

rAtu saLju™ on November 16, 2009 9:50 AM said...

Precious- owh itukah link nye,baek..akn ku kunjungi...klu folower ciput cam daku ni kn la blogwlking ari2,tpi mcm puan precious da mnatap x pe la...

Lun on November 16, 2009 11:37 AM said...

mana da ... just follow blog2 yg best jer

rAtu saLju™ on November 16, 2009 11:43 AM said...

Lun- heheh..best yg macmne tu ea Lun?..

JMR on November 16, 2009 11:47 AM said...

diskaun pakej mesti ade utk my follower..hehehe

Razman on November 16, 2009 1:39 PM said...

ni nak kena folo ke x ni? haha

sI tEDI on November 16, 2009 2:28 PM said...

ratu salju : satu jenis lagi.. dia hari2 suruh kita baca blog dia ngan follow ida.. pastu batang hidung dia x nampak!!
ha ha ha ha

dia nak kumpul followers pastu dia tak rajin nak kenal orang yg follow blog dia.. janji followers dia ramai. ekekekek
aduhai...

░♥si lampu neon♥░ on November 16, 2009 2:54 PM said...

siyesly, ko jarang reply komen2 ko tau ratuu huhu..kalau nak naik trafik pon kene reply komen tau yayang...mumuu

tapi aku tak main plak twitter ke pebende lain tuh..tak konsisten laa

Kulanz Salleh on November 16, 2009 3:33 PM said...

yup.. setuju ngan si lampu neon.. komen2 di pos/shoutmix juga bole tambah backlink blog kita n tambahkan traffic... tu sya dah pos di blog sya tau.. sila2 la baca.. hehe

rAtu saLju™ on November 16, 2009 6:23 PM said...

jmr- okeh..ni smngat nak jadik polower nie..ekekke

razman- ikut ska anda la nak follow @ x..heheh~klu leh folow la..

si tedi-rmai je yg wat camtu,tu yg saket aty sket..wuahahah...oleh itu jadilah tuan folow yg baek..heheh


lampu neon- owh ye ke?..kenkadang aku komen balas dlm aty,namun aku akn ubah(skng mmg aku berubah,nak reply komen korg bebanyak) thanks atas teguran ko tu..syg o..muah!

kulanz- insyallah,akan bace..thanks korg,tndanye korg sume perihatin..

Kaseh on November 16, 2009 8:22 PM said...

cakk yunk.. bg akak plak..kalau blog tu mmg seronok dibaca..mmg akak polo.. yg mana yg dah polo akak pastu paksa polo dia pulak..ni mmg paksa akak polo balik tuh..akak polo la jugak tapi dah jadi tak ikhlas kans..apa2 pun teruskan la berblogging..hehe

rAtu saLju™ on November 16, 2009 10:13 PM said...

Kaseh- thanks akk..sy pon camtu gak..klu best n ade info yg leh bangunkan kita juga,sy pon sk polow..ta kesah la pada org len x bes..nway,thanks 4 da advice..happy blogging!~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 17, 2009 8:11 AM said...

ni 1st time yanie singgah kat blog nih....thanks gak sebab cinta sang ratu sudi singgah di blog yanie...

=]

rAtu saLju™ on November 17, 2009 8:16 AM said...

yanie- sama2 la kita rapatkan ukhuwah yer...thanks sudi jengah! =)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez