Daisypath Anniversary tickers

31 May 2009

Selamat ulang tahun cik ratu~!!!

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, May 31, 2009
Salam semua...




Selamat Ulang Tahun yg pertama berblog cik ratu!..snarnya patut di ucapkan 23 May yg lalu..Besa la,semakin bertambah usia,semakin akn lebih mantap dan bnyk lagi yg perlu dipelajari kan?..itu lah yg sy nak tmbah baek pulihkan...kui3 <---mcm pembinaan je..lalala~ ni la my 1st entry,memula cam bodoh2 je berblog,permulaan menceburi blog adalah kerana sy tertarik dgn 1 blog yg memaparkan puisi,ekceli,sy mmg peminat setia penulisan puisi,lepas sy sebuk dan kesuntukan masa berkarya,sy alihkan blog ini kepada penceritaan umum~kehidupan+petua+komentar+pendapat dan tip2s..

Sahabat yg slalu lalu lalang kat blog sy tentunye miss Lampu Neon..Vujie..Zara..Ochie..Rufai n Ibn Masir..dan bla..bla..(ramai sgt..pnjg sgt nk tules) mybe 1 day nnti sy akn buat contest sal kwn2 online sy ni nnti mybe..wlw ape pun,masyeh untuk semua yg sudi hadir dan bersama Ratu spanjng setahun di alam maya..Terimas semua!~

dimjlis walimah ratu nnti,ratu harap shbat-kenalan dan rakan akan dapat hadir ke majlis wlw kita hnya berjumpa di alam maya shja..

Happy Blogging frens!

oh ya!,sy ade msuk contest yg diadun oleh encek Denaihati,jadi ini jwpan sy..:

1. Siapakah teman pertama blog ini [blog Denaihati - Yang Terbuku di Hati] di BlogRoll.
Jawapan ratu: Zul's Blog
2. Apakah program Online Income yang no. 9 di Online Income.
Jawapan ratu: BidVertiser
3. Senaraikan 3 blog berbahasa English yang di uruskan [oleh Denai Hati] seperti terdapat di About Me.
Jawapan ratu: Segalanya Tentang Twitter,Semuanya Contest, dan GoKuat.

ok guys,klu nak msuk contest ni,pi klik kat sini..kepda denaihati,nnti sy sertakan bukti pembelian penyertaan di next post..salam ukhuwah semua~!

7 comments:

denaihati on May 31, 2009 12:11 PM said...

pejam celik dah setahun..kejap je kan!! terima buat posting khas untuk contest ni...ada lagi contest power nak keluar soon...hadiah pun power.

lot nine boys said...

kontest...adeh,,,,

░♥si lampu neon♥░ on May 31, 2009 9:38 PM said...

aku pon da setahun..haha samela waktu kita berblogging ekk..patut la kecoh jer

Lun on June 01, 2009 2:18 AM said...

selamat hari lahir ke dunia blog ^_

aku..ibnmasir on June 02, 2009 12:23 AM said...

eh, ak bukn miss la cit ratu.. hahaha.. betol3.. dh stahun kte berblog cit ratu, cit neo... ptutnye kte sambut bezday blog kte sama2, haha.. pe2 pon dihrpkan blog2 kte maju utk tahun2 akn dtg, hehe

Luth Textile on June 06, 2009 9:05 AM said...

thniah.. happy bloging

abg p said...

wah...udah setahun juga ya...
tahniah cik ratuku syg....
abg yg ari2 ngadap pc n tenet pun nggak ngerti wat blog..hehe..
selamat hari lahir..he..moga makin cantik blognya..=)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez