Daisypath Anniversary tickers

27 May 2009

Pakwe 3?..adehhh

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, May 27, 2009
Salam...

Warghh...kursus telah selesai smlam..BEST!..siap ade lakonan jugak beb!,x ley blah!..hahaha..kump daku dapat no 3 adehhh..x cukup power blakon sbgai cetgu..huhuh..mslah yg kami dpat adalh bdak2 di skolah yg bising..huhuhu

Erm,ape sy ckap sblum ni sal kelas tambahan..ye ye sy tau..nak cite la ni..so far ok beb,makin rock ngn kelas tambahan..kih3..budak2 pon dah tnya bila nk wat lagi kelas tambahan,tapi sy terpaksa hold on dlu coz sy nak kenduri..ops silap,bukan2 abg sy yg nak kawen..kih3..

sy ngah agak tergila sket lagu ni..madu 3..tapi sy tukau versi jadi pakwe 3..wakakak..xle blah!..jgn marah guys..

jap sy letak link...enjoy dis vid..mmg bes..klaka..Ahmad Dhani mmg kreatif..sy suke karya dia..



ok la dude..jmpa lagi..nak apadte my blog kawen..~lalalal~

4 comments:

denaihati on May 27, 2009 12:45 PM said...

lagu ni memang best...

susu anlene said...

lagu nih tak best..dia rosakan lagu asal...

aku xsuka pasal dia dah xda idea nk berkarya...

hampeh..

░♥si lampu neon♥░ on May 28, 2009 7:52 AM said...

aku tak minat la indon2 ni..sore cam indo laa tak suker..ke ni artis malaysia?? aaa aku tak suker gak hahahah..

ko ni nape da jarang online!

rAtu saLju™ on May 28, 2009 8:48 AM said...

=> denaihati~yerp..lagu ni mmg besh

=> spek~x suke x pe la...layan jer...lalalal~

=> lampu neon~aku akn sntiasa online pas ni..wewettt...dont miss it babeh!

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez