Daisypath Anniversary tickers

22 May 2009

alahai kursus~anak muridku

Posted by rAtu saLju™ at Friday, May 22, 2009
Salam...

Warghhh...kursus lagi la.Photobucket..huhuhu...minggu depan bersamaan 26/5 sy kn pi kursus metadologi pengajaran.Adehhh..tapi sbnarnya,sy suke pi kursus.Dapat makan2,dapat elaun,dapat cuti n dapat ilmu!wakakakka...Photobucketayat last cam kaver line je...tettt

Minggu exam dah berlalu dgn jayanya,hampir x de suara untuk menerangkan exam yg rata2 nya sgt la x berapa nak susah,namun kertas2 soalan itu telah dikomen oleh pengkritik x bergaji (ank murid daku la tu) dengan mengatakan soalan yg diberikan oleh para cetgu adalah sgt susah..haissshhh..

Daku telah mendapat migrain Photobucket selama 2 hari akibat menanda kertas soalan anak2 murid pada tahun ini...adehhh..sgt mengujakan,,.x penah2 migrain,skali saket daaaa...adeh...dugaan..kertas soalan yg dorg jawab umpamakan sy sebagai ustazah 'terlalu mngajar' mereka sehingga ade gak la yg fail..adehhh. Photobucket.hampeh...sedih beb!..menakung air mata..(takung je la)..wakakakak--->hepy balik?..pelik...

Besa la kan?..bdak2,ade yg x le nak bce jawi pon..huhu...fenomena skrg sgt sedih..ats inisiatif itu,sy buat kelas tambahan Photobucket pada hari ahad untuk pelajar2 yg bukan kelas sy,sy mulakan dgn tahun 2..kesian,nnti bila dah meningkat naik dan darjah,x tau lagi..ternganga2 amik exam n bce soalan..sy ade pengalaman yg anak murid sy x reti bce soalan dlm kertas tu,jadi dia bgi balik soalan dlm kotak jwpan.Photobucket .sungguh sadis dan menyedihkan..Photobucket

ok la dude..smpai sini dlu.Photobucket.esok2 pas ade event lagi n pas kelas tambahan sy tules lagi k!..Photobucket

7 comments:

denaihati on May 22, 2009 12:44 PM said...

terima kasih follow denaihati...jangan lupa jawab soalan dan komen2 banyak2 so banyak dapat point...

░♥si lampu neon♥░ on May 22, 2009 1:41 PM said...

ko suke g kusus? aku suke g sebab dpt cuci mata wakakaka niat tak murni

crescent on May 23, 2009 2:22 AM said...

haha
ayat pasal kursus tu mmg xleh blah..
:))

btw, itulah namanya cikgu :)
org yg membawa cahaya dalam diri murid!
kuatkan semangat k!
all da best ;)

naza hotel said...

kursus kat mana naza hotel kew??

cikgu bg la soklan senang baru leh score..ko pun dpt nama pe..wkakaak

Noor Ashraaf on May 23, 2009 11:00 AM said...

caiyokkk cikgu! ala best ape jalan2 pergi kursus

mr. wiyono on May 25, 2009 1:43 AM said...

lama gak berkunjung padahal aku adalah FOLLOWER this blog, sekali berkunjung kaget banget ternyata luar biasa, blognya bagggggguuuuuus banet, silahkan mamapir di blog kami dan jangan lupa follower ya.ok

muharam on June 11, 2009 12:38 PM said...

x sgka tanda kertas soalan bebudak pun blh migrain ea...serius sgt menanda agaknya,,,hehe....

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez