Daisypath Anniversary tickers

06 September 2008

"(~_~) Grammy Award f0r RaTu SaLju!!!"

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, September 06, 2008
Assalamualaikum...

...Bismillahirrahmanirrahim...


1st award <----
anugerah bl0gger paling cun n meriah




2nd award<---
anugerah blogger paling disukai ramai


"Syukur ke hadrat Ilahi.Terima kseh buat family,kekasih terangku,kwn2,kipas susah mati ratu ibnmasir n ne0 n ain(frenster),bl0ggers n die hard fan[yg belum mati lagi] ats award yg amat seberapa ni. Luv u all,dngan menerimanye sy anugerah ini[ayt apekah ini].Ratu akn berusaha lebey keras lagi untuk memajukan bl0g yg sedia ade mju ini.majulah s0kan uganda untuk semua!..yeah!..erk...ape lak ni?.."[mcm teks ucapan grammy award j] ceh! berangan!

Sebelum Ratu terus merepek bukan2,ratu nk ucapkan tanx a l0t 2 dear kak Cendawan n Nazra c0z giv me dis award,ekceli award pertama dh lme Ratu dpt tpi lupe lak dtg amik tme tu wlw kak Cendawan dh ingtkan suh amik. Terharu gak la dpt tittle daily blogger..erk,wlw bulan 8 mcm2 berlaku wat Ratu x dpt apdet bl0g Ratu ngn jayanye..nway mf pada sume n terimas c0z sudi suk0ng Ratu x kira di laluan kiri,kanan,depan dan belakang,hatta laluan pejalan kaki sekalipon.muaahahah

Xde nk bebel apep0n la kan,cumenye...nk k0rg jaga amal la bulan p0se ni kan..jge mata,jge lidah,jge sume2 la.heheheh...oh ya!,lupe lak nk pas award ni kan?..sat cek nk pikiaq sat kat sapa ceq nk bagi,...erm..setelah di s0al siasat oleh krew wakenabeb! dan buletin 1.30...makanya..nie lah cal0n2 yg berjaya untuk naek ats pentas[tepuk tgn*]...lalala...

1- cik satria nE0
2- cik ch0kilala
3- incik ibnmasir
4- cik hana
5- incik ayiE

p/s- tag nme untuk anugerah tu sesaje je sy tulis bgi gempak...xde mkne ape2 meriah + cun tu...wakakak..sje glamerkan diri:snow35:

8 comments:

ainYakuza said...

x bley blah.....

_neo_ on September 06, 2008 10:01 PM said...

wehh kakakakakaakkaakaah..tergulitik ketiak ku membace ko punyer entri ni dow...aku tak tahan dgn ayat2 merepek yang ko gune..bleh tahan masuk air gak ko ni ratu!!!!!!!!sekeh pale lutut ko karang baru ko ok kot??kebiolan jer aku tengok..lalala awardd??huh, terkembang idong jap la...('oo')hahahahahahahahahaha tanciyuuu

rAtu saLju™ on September 06, 2008 10:13 PM said...

same2...masyeh sume peminat...lalala~..heheh...ala..besa la,aku kan gile2 ..xkan nk serius 24jam..muahahah....jgn lupe k0men2 k...

aku..ibnmasir on September 07, 2008 1:21 AM said...

trimas cik ratu, sbb bg ak anugerah..arghh..tidak kipas sush mati ak seorg yg gile2..arghh..

13may on September 07, 2008 8:36 AM said...

congrats!

:)

rAtu saLju™ on September 07, 2008 10:58 AM said...

thankz 13may...

weh ibnmasir..k0 tu fan ratu n0t me ok..cesssssss

its me HANA communication blogger on September 07, 2008 9:50 PM said...

assalamualaikum wbt pembuka bicara
syukran jaziilan ya ustazah! ~lalala~
tapi kompius la.. dua dua ke putri salju bg kat daku ini? kompius!!

rAtu saLju™ on September 09, 2008 8:39 PM said...

ye la mkcik hana..2 2 la untuk mu...lalala~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez