Daisypath Anniversary tickers

04 September 2008

>>Ehya Ramadhan al-Mubarak<<

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, September 04, 2008
...Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum wbt eberibadi!!!
:snow05:

Go0d m0rnink..adehhh..baru pas mkn sahuq tadi..erk,nk cte sal ape arini ea?..xde ape yg sgt2 mengujakan k0t..cumenye ceq nk cite sal sk0lah ceq je la..

Skang ni kat sk0la ade ektibiti "Ehya Ramadhan Al-Mubarak" atau bhasa Uganda nye penghayatan Ramadhan,s0 petang anda tidak akan seperti biasa lagi cik ratu!<----ayat rancangn tb..muahahah...cik
ratu amik bahagian ape?...erm..bahagian tidoq...ekeke,bahagian pemantau untuk iqra'...hehehe..

Erm..untuk pengetahuan semua pembaca dan fan2 ratu,pengelasan pelajar di bahagi kepada 3 gr0up..
1- geng tadarus al-quran
2- geng hafazan juz amma(f0kus pd surah2 lazim)
3- geng iqra'

S0,smlm pas je meeting jual tin,kami terus je kmpulkan pelajar..yeah!..0rg llki pi kat masjid..ppuan semua pi kat kelas darjah 1 untuk testing bcaan Quran..relex adik2..heheh...muka s0rg2 sume takut,ade yg berani gak la..tpi p0pulasi berani amat ciput skali!..lalalala~

Selepas berhempas pulas mengecheck bacaan cik ratu x wat p0n,dia jln2..mka terhasil lah 3 gr0up yg dinyatakan sebelum ini..jadi,sume bersemngat waja!..cik ratu p0n mensebukkan dirinya yg x sebuk itu...el0k je bagi penerangan bla..bla..n bla..tetibe...kringgggg...adehhh,l0ceng s0lat asar udah bunyik!...ok la ank2 sile beratur n amik wudhuk..lalalala~..

Ekceli kan,sy kat dlm kelas snarnya garang+manje ngn bebudak,tpi bebudak kelas rendah takut sket ngn 'kegarangan buat2 sy'..hehehe..besa la kan?..dan sy ni klu kat kelas,suke panggil ank2 murid sy dengan pggilan 'sayang'..heheh..tanda sy syg dorg!..yeah!..memula tu dorg pelik jgak,nape sy pggei dorg syg,alasnnye sbb dorg bukan ank sy..cesssssss...sy gtau la yg sbb sy syg d0rg..lme2 bila dh x pggil dorg syg mereka rse sy x syg dorg dah..adehhh la...

Bulan yg mulia ni,sy ade rutin baru..sy tid0 awl n bgun awl..s0 pade kwn2 n fan2 ratu yg sering tertnya 'kehilangan' @ ke'awal'an tidur ratu harap maaf la sbb x gtau awl2..sbb ratu nk perbanyakkan amal n tadarus bulan p0se ni..syg la bulan p0se ni berlalu sunyi sepi je kan?..s0,same2 kite grab!..sbb pada bulan p0se ni Nabi menyuruh kita mmperbanyakkn 4 perkara di bulan Ramadhan,
1.kalimah toyyibah(Lailahaillah),
2.Istghfar,
3.Doa meminta syurga,
4.Doa minta perlindungan dr neraka.

S0 u guys!........selamat beramal!
...

p/s-@nggayamari semua bertadarus!..azam khatam quran habes Ramadhan ni..insyallah,aminn..@nggaya


5 comments:

_neo_ on September 04, 2008 5:07 PM said...

aku ponn nak menyepi la gak..nak cari pahala banyak2..gudbye to all..lalalaa

aku..ibnmasir on September 05, 2008 10:31 AM said...

Alhamdulillah ramai yg sedar esp cit neo, huhu.. pe2 pon kite same2 perbaiki amal m'gapai pahala. Amin

ZARA on September 05, 2008 4:07 PM said...

salam.
thanks 4 drop by in my blog dear.

Salam Ramadhan juga~
maaf lambat~
Jom beribadah bersama2~

_neo_ on September 06, 2008 12:51 AM said...

cess ibnu nihh ..daku akan menyekeh di kepala mu

rAtu saLju™ on September 06, 2008 9:26 AM said...

t0 ne0 = bwk bersabar ea di bulan berkah ini..lalala

t0 ibnmasir = ye,mari perbanyakkan aml!.jgn d0k ngadap pc..sme ngn ne0 lagik..

t0 zara = salam kembali,thankz 2 u to0 c0z sudi bce my p0st..j0m ibadah sme2 juga!..y0k!

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez