Daisypath Anniversary tickers

29 May 2009

Layan lagu kala tules post?

Posted by rAtu saLju™ at Friday, May 29, 2009
Salam semua...

hari ni klu semua nak tau sy telah secara rasminya BERCUTI yay!..*sgt best n teruja*..kepada smeua,do not jeles..kui3..

oh ya semua,slama ni sy ade blog bisnes snarnya,jadi bulan depan Insyallah akan di release kan,jadi semua..sila ambik perhatian dan bantulah dengan suppot anda ea,klu xmo beli pon ape salhnya carikan custemer jugak kan?...keh3.onion head Pictures, Images and Photos.

Cuti ni selain wat2 busy ngn walimah abg sulung,kami juga ade plan nak jln2 cuci mata...aiyark!..tergitaw sudey...xpe2 snarnya cik ratu ini sgt baek org nye,hanya cuci otak buat seketika..*jgn bimbang sumer*..ayat menkaver diri yg terlajak.Onion Head Pictures, Images and Photos...

Hm..berdasarkan tajuk kita pada kali ini,ya all sumer ade x lagu yg korg dengar sambil2 tules post dlm blog ya all?..me?..of koz ade,especially lagu yg rancak la,x kira melayu ke,indon ke,english ke atau uganda..nasyid pon slalu gak,Onion Head Pictures, Images and Photostapi untuk kebelakngn ni sy dgau lagu inson by aura kasih..dia tu seksi sket tapi lagu rancak dia best..

Selain mcm impak bagi otak kita,terasa mcm lancar je tgn tu taip..lalala~mcm air gitu.wakaka..cepat kita berfkir,kununnye..hanya Allah je yg kwal semua minda dan akal kita..tetibe rasa windu kat dia..adehhh...

Alamak!gambar preparation kawen x letak lagi kat sini..heheh..nti la sy letak insyallah start isnin kot biar u all tgok sumer...jeng2..smpai sini dlu kot coretan untuk hari jumaat..oh ya..jgn lupa bnyak istghfar hari ni...=)..

Jumaat sang penghulu hari...salam,jumpa lagi...

7 comments:

fq on May 29, 2009 10:58 AM said...

x jeles pn....
sbb fq pn ngh bercti...
that y la dpt berblog blek..

rAtu saLju™ on May 29, 2009 11:05 AM said...

cehhh...lalalla~daku cuti berdapat duet..best2

Wawa_Nadwa on May 29, 2009 11:49 AM said...

auw.
jeles nye.
takpe wawa amek cuti 8hb ni.
t'guuuu.
hiks!

Lun on May 29, 2009 2:51 PM said...

lama x cuti ^^
slaat bercuti..

(tensyen x dapat cuti)












http://i216.photobucket.com/albums/cc290/Cong_Mei/Onion%20Head/Emoticons/175.gif

denaihati on May 30, 2009 2:22 AM said...

best tu cuti...boleh lah komen banyak2 kat blog denaihati...heee

budak lot nine said...

chuti xpi sg buluh ka?

░♥si lampu neon♥░ on May 30, 2009 7:05 PM said...

lagu mu semua shahdu jerk haah

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez