Daisypath Anniversary tickers

28 May 2009

mud selangkah bercuti

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, May 28, 2009
Salam semua dan salam ukhuwah yg jln2 sini...

Sedih juga bila kurang masa untuk apdate,tapi skng sy smakin rancak untuk apdate,well..apa yg sy nak cte sal blok kawen,huhu..lme gila x apdate..tapi klu sape2 yg rajin nak singgah mai la ea...

Hari ni (khamis) adalah hari last kami skolah sebelum bercuti panjang selama 2 minggu untuk cyti sekolah...Horayyy!!!! erk..cetgu plak heppy terlebih..wakaakka...layan jer...tapi x cuti pon,abg sy akan kawen n kami akn selinsing tgn n kaki untuk mmbantu majlis yg tggal seminggu je (7.6.09)..

Sedih plak nak tggal bebudak,tapi yg bes adalah cuti..kih3..klakar je..kepada sumer..slamat bercuti...layan...zass~

3 comments:

denaihati on May 28, 2009 10:59 AM said...

pejam celik dah nak cuti lagi..gitulah hidup ni semakin dekat kita dengan mati....selamat ber kenduri....

Baby Wify on May 28, 2009 12:21 PM said...

time cuti2 skolah ni mmg byk betul kenduri tawin kan?? hehe

░♥si lampu neon♥░ on May 28, 2009 1:47 PM said...

aku cuti 3 minggu hahaa

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez