Daisypath Anniversary tickers

10 June 2009

Selesai Sudah walimah Yob ku..~

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, June 10, 2009
Salam..

Alhamdulillah semuanya sudah selesai..sy pon dah dapat kak ipar..wewettt..hehehe..ape?..nak tgok?..leh je..nnti sy letak kat sini.,..cumanya sy nak ucap terima kasih bebanyak kepada semua guest yg sudi hadir ke majlis walimah big bro kami yg x seberapa..

wahhh...sgt penat skali! sbb kami wat gotong royong n sy juga sbgai tukang amik gambar..adehhh...then muka sy bnyk pulak x de..cesssss..x aci tul...rugi plak jadi fotografer time2 ni...adehhh..sabar je la..ok kat sini sy akn letak pic 1 @ 2 on dat day..len2 lainkali k..lalalal~

ok la...x payah la sy cte panjang..biar saja gambar2 ini berbicara..cewahhh~




puteh~baju pas nikah..
hijau~ baju belah lelaki (kami la tu)




ni la muka2 yg semangat waja dr awl hari hingga akhir..
terimas sumer...

Jumpa lagi dude!~ daaaaaaaa~

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ on June 10, 2009 6:26 PM said...

sori ye ratu takpat dtg, lgpon atuk aku tak sihat. mmg jadi pembantu dia sepenuh masa.

anyway, selamat pengantin baru utnuk bro ko.

ko bila ek huhu

rAtu saLju™ on June 11, 2009 10:09 AM said...

lampu neon=~ x pe..tapi ramai jugak yg x dtg snarnya,xpela..

nway,smoga atuk ko sht hendaknya..org tua kan x suke duk spital...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez