Daisypath Anniversary tickers

29 June 2009

Pelancaran ~t0 gIrL fR0m GirL~

Posted by rAtu saLju™ at Monday, June 29, 2009
Salam guys!

Ok,sperti yg sy war2kan..sy dah sedia ada wat blog tentang bisness sy,ok..dengan sukacitanya,sy ingin beritahu blog itu dah selamat sy lancarkan hari ini,Isnin 29/06/2009...



Sy harap agar anda semua dapat menyokong sy dan sempena pembukaan rasminya,sy ingin beritahu yg ada promosi menanti anda..shawl yg bertemakan "Autumn In My Heart' itu sgt kawaii untuk di miliki...huhuh~

Berbeza dgn kedai2 shawl yg laen,sy harap anda akan berpuan hati..harga serendah RM10!..so pe lagi,mai ramai2..Ne0 pon suka shawl kan?..kih3...

Ok la guys,will update lagi..ape2 pun,sukong dan bantu cet ratu k!~

daaa~ jom lawat ~t0 girl from girl~

6 comments:

░♥si lampu neon♥░ on June 29, 2009 10:18 PM said...

aku rase aku beli kat ko jelah nnt..senang pon senang.. huhu.

maaf ye ratuu..hm..aku bz zgt2..aku sedih jugak aku terlepas beberapa entri ko..kenapa tak on YM?

hurm..atuk aku kritikal..ko doakan semoga pemergiannya dipermudahkan Allah ye..sebab dah kritikal sgt.harapan tipis.

ko ade masalah ke dgn tunang ko?aku hrp semua masalah dapat ko tempuh dgn baik...sabar...biasalah gaduh2 tu..ego2 tu..sabar k ratu..

anyway aku doa bisnes ko jln dgn lancar, kalau aku tolong promote, sila bagi aku diskaun =)

last but not least,syg ko. syg ko syg ko, mashi, zara, dan sape2 yang baik2 dengan aku kat dunia blog ni.

tanpa korang, sapelah aku di blog aku. heheh.

korang banyak menyinari hidup aku walaupon di alam barzakh..eh di alam maya ni..

=)

=)


bye2

ZARA 札拉 on June 29, 2009 11:34 PM said...

dengan neo je?

aku nih?

uhuks~

Luth Textile on June 30, 2009 8:02 AM said...

wah, cit ratu dah maju.. i help u buatkan banner.. nak? pm me kt ym

rAtu saLju™ on June 30, 2009 10:28 AM said...

neo- maseh neo..korg la sumber inspirasi aku...rase cam nges je...huhuh


zara- ko pon..aku syg bangat kamu...


luth-thanks byk..nti daku pm kamu...

fq on June 30, 2009 11:04 AM said...

wah2....
rmynye yg berbisnes...
da wat bisnes jugk ke....
tp kn....
fq da msk bnyk blog...
rmy jugk yg jual menda ni....
nk try gak la...
hehehehe..

denaihati on June 30, 2009 12:16 PM said...

TAHNIAH lancar blog bisnis baru...semuga murah rezeki.

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez