Daisypath Anniversary tickers

23 June 2009

Edisi khas 2009

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, June 23, 2009
Salam..

Pe kabar sume?..eheheh..sgt windu kah padaku yg sgt cumel ini?..wakakak..snarnya ini adalah edisi khas untuk ya all sume.Edisi metunjukkan muka tunang tersyg yg b4 ini sgt kudukut untuk diperlihatkan..wakakak...sila cubet ini cetgu!..lalalal~

Mukan sgt kudukut,tapi rsa cam x bape nak seswai la plak..lagi2 sy sgt sebuk membuat kueh (dapat tender skolah),jadi bertungkus lumuslah daku dan family ku mmbuat kueh untuk mereka2 itu ( bebudak asmara) mkn tgh mlm...tgh mlm pon nak makan...haishhh..

Letih woo...mukan sket..mukan 4 biji,mukan jua 44 biji..namun 440 biji...sekian terima kaseh..sgt meletihkan urat sarafku...lalala~ masaku untuk ngadap kom dan tenet tersayang mnjadi sgt terbatas dan terbitas <---bahsa barukah?...lalala~ sila jgn itut cetgu ini..BM nye ada mslah teknikal...awawawaw~ 0k la,bagi tdak mnghampakan harapan sumer (korg berharap ke?)...kui2..

jom cekidaut..tunang ku org nya besa2 saja dong...enggak fofuler mana,namun dia sgt tenang bagiku bila berbicara,dari mrah giler tambah marah jadi sejuk je bila dipujuk dgn SMS...lalalal~



Ni kira gambau latest la,tyme dia n family bakal mertua gi Jakarta untuk bercuti...pada 31 Mei sampai 9 Jun 09...cehhh,mcm rancgn jln2 cari mkn plak...huhuhu....ini rncgn x berbayau ea...lalalal~



Ini adeknye ye...ok la smpai sini dlu...daaa...sumer...~



p/s-kowang rase bkl mak mertua ku garang x?,...huhuhuketakutan,.

8 comments:

ZARA 札拉 on June 23, 2009 10:33 PM said...

oho~

tunang ustazah kita nih~

rupa shahril in team lah syg~

denaihati on June 23, 2009 11:40 PM said...

wooww handsome tak terkira....

Luth Textile on June 24, 2009 1:29 AM said...

aduhai, hensem..
mana gamba cit ratu.. dimanakah?
ooo tidak!

crescent on June 24, 2009 6:21 AM said...

a'a le..gambar cit ratu xde?..hehe

13may on June 24, 2009 8:35 PM said...

:)

moga berbahagia selalu :)

muharam on June 25, 2009 7:34 PM said...

wahhhhh...siapakah itu...=0!

malu lak rasanya jadi model..woohoo...wakaka=)

ibnmasir on June 25, 2009 11:47 PM said...

hoho.. sudh menunjuk2kan tunang.. bile mahu interframe? hehe..

lame x singgh sini

- nick_sieq - on June 29, 2009 11:43 PM said...

salam...

errr...ustazah ina, buleh kenal dg adek die tak??? kekeke... just joking.....

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez