Daisypath Anniversary tickers

02 August 2008

- dAt0 gEli....ga aNta taG kaT sayA-

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, August 02, 2008
1. Andai korg seorg superhero yg dpt terbang, ape yg korg nak buat?
# i wanna c da wh0le world,nk bagik duet terbang..muahahah..n pi rehat kat kota2 utama lst skali wat umrah kat mekah...ekekeke #

2. Di sebalik kejayaan anda skrg ini,siapakah pendorong dan juga kekuatan anda?
# family 0f c0z...him...fwenz...n myself #

3.
Sebelum anda melangkah ke alm pekerjaan atau pljrn anda skrg,dimanakah anda di masa itu?
# erm...bnyk perkara yg sy lalui dlm hdup yg jrg sgt org len sebaya sy lalui..tapi sy bersyukur,stiap yg berlaku ade hikmah tersembunyi dn itu sume terbiah untuk lebih maju kehadapan..s0..mls nk cte..lalallalala.. #

4. Berikan kata motivasi untuk kwn2 anda.
# bukan ape yg kita mhu snarnya yg kita dpt kdg2,tapi apa yg Allah takdirkan untuk kita yg kita perolehi,jika keingnn kita selari dgn kehendak Allah..makanya itu 1 banus buat kita..slalu lah bersangka baek dgn Allah SWT..#

5. Apakah wawasan anda?
# melngkah lebih jauh kedepan..dan majukan diri la dlm bizz..n whtever happen..i want 2 b positve...lalalalala~ #

6. Siapakah idola anda?
# para sahabiah la...esp..Fatimah Az Zahra #

7. Mengapakah anda suka idola anda?
# pengorbanan dan mujahadah dlm agama..nak dpt secebis mcm tu pon ssh..dan Fatimah adalah wnita k-2 msuk syurga...how wonderful if i can b like her....#

8. Selebriti negara yg anda minat?
# da vogue Nurul Izzah n gila2 Fara Fauzana!..yup..i d0 like them..!..#

9. Selebriti asing yg anda kagum?
# Cat Steven @ Yusuf Islam...penghijarahan agama pada msa kemasyhuran..hnya ssiapa yg Allah bgi kekutan mcm tuh j leh buat..#

10. Last..korg tulis la ape pun.
# erm..nk gtau..sy berbizz pas ni..h0pe korg leh stay tune kat page ni..buat sape2 yg nk tempah moist cake n almond london..just forward terus sy k!..lalala~ala,bantu2 la..mukan ssh kan?..pas sy wat website,jengah n ramai2 kan di sana lak!..muahaha.. u guys best!..#

p/s- break da ice!..lalalalalalal~

1 comments:

Dato G on August 04, 2008 4:48 PM said...

salam singgah=)

yehaa..makcih..buat jugak akhirnya... lalala.. web dah siap lum ni..dok ngan menuntut ke hapa..ehem.. eh..sy x menghilangkan diri tau..skng ni ngah blajo tido mlm.. hahahaha.. okies.. =)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez