Daisypath Anniversary tickers

10 February 2010

Jom Heboh di Pesta Buku Weihhhh!~

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, February 10, 2010
Salam..

Sorry la lama gila x update blog,sebauk ngn preparation kawen smpai tergendala sket urusan blog ni..heheh.saja nak hebahkan sumtg yg x kurang important nye kat korg sal event yg dinanti2kan sepanjang tahun.

Hye guys!...kepada smua yg kipas-susah-mati buku,skrang adalah waktu terbaik untuk kumpulkan duit sebanyak yg korang boleh.Pada 19 Mac sampai 28 Mac 2010 ade Pesta Buku Antarabangsa di PWTC,KL.Boleh borong smpai penat,dan boleh amik tndatgn novelis yg anda suka serta bnyk lagi acara2 yg best n ngetop!~

So guys,jgn lupa untuk untuk kumpul wet dan juga blanja sakan untuk buku2 yg smestinya ilmiah dan bermanfaat.Daku juga ingn mengebestkan diri untuk pergi ke pesta buku itu nnti,insyallah.dan semestinya kali ini akan lebih bermakna,jalan2 bersama hubby tersayang...wewettttt!~

Till now,jumpa lagi insyallah dlm esok2..heheh..do take care guys..luv u all..!






3 comments:

Fira Ya Hilwa on February 10, 2010 11:35 PM said...

aloh mcm ko g je book fair..bkn time 2 ko dlm musim honeymoon lg ke? hoho
aku smstinya g bsama dak2 ghimo yg len..siap dh listkn dh novel yg aku nk beli..walaweh~ hehe

airina on February 11, 2010 10:34 AM said...

ko g ke???
wah, ada can nak jumpa ni
datang t inform r
kita hang out reramai - geng2 ghimo le apa lagi hik3 lalala5

amir acap on March 03, 2010 10:47 AM said...

yeah btol2..pesta buku is coming..aduh alaun ku xmasuk plak bulan 3 ni..mane nak cekup duit wak..hahaha..

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez