Daisypath Anniversary tickers

14 July 2009

Nur Kasihmu

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, July 14, 2009
Salam..

Hehe..boleh ke mulakan entry dgn 'hehe'?..aduhai...erm,kelembapan ekonomi turut melembapkan perancangan tepu sy untuk penjualan tudung shawl..adehh..sgt menguji minda dan diri sndri..

Skarang ini sgt menggilai crita 'Nur Kasih' ye,sila menepuk tgn dan kaki kerana akhirnya ada juga filem melayu yg ikhlas untuk memupuk kesedaran kepada masyarakat..pelakon untuk watak Nur tu rembat kat ne ea?...kih3..cumel gak..lagi2 bila dia wat muka manja time kat stesyen ketapi..hohohoh~

Sekarang ini juga daku mengkira2 untuk ke percutian yang sgt2 ku dambakan..oh ya sebut sal cuti,mmg isnin depan adalah hari yg ku nanti2kan kerana daku bercoti2 uganda! yay!..sgt suka hati,ingt nak pi KL la..Neo n Zara kamu ingin menemuiku kah?..wakakak~ ajak diri sendri..lalala..~ jgn jeles..

Sgt tepu kala ini kerana kurangnya idea kala ini..sgt berkala2..Oh ya,adakah sape2 yg mengetahui tentang jawtan kosong bagi juruteknik @ jurutera x?...hohoho~Klu ada leh gtw sy cepat2...

Ok smpai sini dlu...daku mahu melayan Nur Kasih kembali...weeee~

3 comments:

airina on July 14, 2009 11:45 AM said...

hahaha
dasat la ina
muke manje time kat stesen ketapi? huhuhu

tapi overall cite ni tip top la
sgt2 besh hik3 lalala5

denaihati on July 14, 2009 12:16 PM said...

tangkap lentuklah dengar lagu kat sini

░♥si lampu neon♥░ on July 15, 2009 6:55 PM said...

kalau nak jumpe aku, ko roger awal ye ratu. demi ko, akan ku cube menyelit disebalik ketiak indon dan banggala di kl tuh. hurm



tau kan nombo 019 aku tu? taktau tanye zara k

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez