Daisypath Anniversary tickers

07 August 2009

Kemunculan Semula

Posted by rAtu saLju™ at Friday, August 07, 2009
Salam..

Wat up babeh?..heheh..lame gak ea daku bersembunyi..hehehe..ok pas ni bnyk kaler2 warna warni pic akn di letakkn..sy melalui proses pemulihan perasaan yg di peringkat akhir bagi menerima kenyataan..tanx untuk sumer yg support selama ini..terutamanya fam yg x putus2 memahami..sgt bersyukur!

Oh ya,sy akn update balik bisness online n letakkn tudung2 yg baru untuk anda semua sempena bulan Ramadhan yg mulia seterusnya Shawal yg penuh berkah..harap kan anda semua terus menyokong industri shawl even ekonomi agak lembap sket,tapi my shawl kering je..hehehe~

Ada 1 lagi berita yg happening,sy akan jual kerongsang fancy untuk sempena Ramdhan ni,sudah jemu ngn keronsang bunga2,manik2 ayuh alihkan kepada kerongsang yg fancy2,kawaii sgt..mmmg 1st time tgok terus jatuh hati beb! so dont mis it babeh..harga msih lagi yg terendah iaitu RM2.50 sebiji,klu beli 10 biji/sedozen,akn diberi kan diskaun@free gift,so what r u waiting 4? nantikan di laman biznes ratu..

Setakat ni dlu guys..nantikan da latest update k..sy nak wat pembaharuan untuk blog jap..nak tukar layout,jumpa lagi sumer!

salam!


6 comments:

ZARA 札拉 on August 07, 2009 11:45 AM said...

sayang!!

rindu!!

rAtu saLju™ on August 07, 2009 11:56 AM said...

daku juga merindui kamu semua...

kembali seperti dulu...

ezany on August 07, 2009 10:55 PM said...

slamat kembali.. :)

rAtu saLju™ on August 11, 2009 9:31 AM said...

anda juga ezany..

░♥si lampu neon♥░ on August 23, 2009 7:51 AM said...

aku harap bisnes ko harum mewangii ye ratu..aku topup balik komen kat blog ko ni =)

Perwira Addeen on September 30, 2009 6:22 PM said...

Salam Ustazah Ratu..

Selamat Hari raya Idul Fitri maaf zahir dan batin.
La ni dok kursus IT di Ipoh.
Next mungkin ustz kena kot.
Jabatan nak semua Guru terror IT.Lepas tu nak create Blog E KAFA untuk kegunaan semua guru2 KAFA.
Tak Tau nak jadi ke tidak..

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez