Daisypath Anniversary tickers

19 February 2011

Jangan Di Ucap Selamat Tinggal...

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, February 19, 2011
Salam...
Pagi ni bangun dengan agak bersemangat untuk tulis blog..hahaha =p
Anak murid da mula bertanya sal perpindahan aku ke s'ngor. Tapi dia ingt aku akn ke s'wak..hehe, jauhnye lari sebutan tu.

Kalau tanya hati aku,siyes aku x mau pindah. Bukan aku x penah duduk s'ngor pun,aku dibesarkan di s'ngor dan banyak kenangan aku disitu. Tapi aku rasa s'ngor not a right place untuk besarkan anak. Ni pendapat aku la. Situasi aku dibesarkan juga banyak yg x 'indah'. 

Aku penah jln2 di blog lain yg pendapatnya sama ngn aku. Dengan keadaan yg org sama2 x percaya antara 1 sama laen dan komuniti yang 'hal engkau hal engkau,hal aku hal aku' menguatkan lagi persepsi aku. 1 kelebihan s'ngor ni dia hampir ngn KL dan kemudahan agak senang,tapi moral kehidupan manusia tak seramah kg di Penang..=p
Aku bukan anti s'ngor. Namun 'perpindahan' ke2 terbesar dlm sejarah hidup aku ni buat aku amat2 x sedia. Plus nti aku tanam anggur..hahah..x tau sampai bulan berapa. Hope sekejap je la. Boring tahap gaban la if dduk x wat ape. [tapi snarnya best..hahah] 

Wlw Penang bukan la tempat aku lahir, tapi best gile duk Penang. x caya cube korg pindah n dduk Penang =p heheh

3 comments:

░♥si lampu neon♥░ on February 19, 2011 9:31 AM said...

betulll ! bek ko duk kampung je..sinibanyak anasir tak elok..penjagaan anak kene rapi dan ekstra =)

kalau aku dpt peluang nak je aku terbang ke sabah sarawakk uUUuu takde rejeki





Jeng3x…
# Siapa Teacher Lulu ??#
# Wee Soo Yen Dapat Anugerah Maulidur Rasul#
# Cara Nak Dapat Buffered & Metered Earning Nuffnang !#
# Norman Hakim Bergambar Dengan Siapa TU??#

rAtu saLju™ on February 20, 2011 7:47 AM said...

heheh...aku memang nak duk sana pon..tapi hubby aku la suh pindah..isteri misali ka katekan..hak3

░♥si lampu neon♥░ on February 20, 2011 7:52 AM said...

good =)



Jeng3x…
# Lelaki Susah Cakap Sorry ?#
# Norman Hakim Bergambar Dengan … !! #
# Sekinchan Ikan Bakar, Debomb ! #
# Tips Jadi Parents Yang Baik#
# Restoran Ayam Penyet, Bandar Sri Permaisuri#

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez