Daisypath Anniversary tickers

18 February 2011

Sedih

Posted by rAtu saLju™ at Friday, February 18, 2011
Salam...

Sedih sangat sekarang ni T____T..
bila cinta kini, x lagi bermakna..yang ku rasa kini hanya la nestapa

aku x taw nak cite ngan sape..sampai aku rasa nak quit je ngan life skang ni..
wut should i do?
T____T 

 

2 comments:

Mawar_berduri on February 18, 2011 5:27 PM said...

Kenapa nih?
jgn la sedih-sedih...setiap yang berlaku tu pasti ada hikmahnya ...be strong o.k

pai_ilham al-adwa' on February 19, 2011 12:37 AM said...

salam akak..

nape ni?

akak..
kan org yg diuji tu ALLAH syg..
org beriman tu diuji spy kita dpt buktikan kasih syg kita pada ALLAH..
n apa yg diuji tu kan ikut kemampuan kita kak..
(erm..naufa tak tahu apa prob akak..tp kata2 ni je dpt naufa bagi..)

akak,be strong ea..

lama tak ctc..
love u!
but ALLAH love u most..


akak naufa cuti 28-13mac..
skrg kt melaka..

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez