Daisypath Anniversary tickers

26 July 2011

Doktor Pesan Jangan Stress!

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, July 26, 2011
Salam...



Dah lama juga x taip belog ni. Alhamdulillah akhirnya,rumah sewa yang kami cari telah pun dijumpai. Kalau tak ade aral kami akan berpindah masuk next week hari Khamis or Jumaat.Insyallah..

Sebenarnya sekarang ni aku mengharapkan doa dari semua. Aku pon malas nak hebah banyak2 sbb segala yg belum terjadi aku takut akan lebih mengecewakan.

Selama ni masa aku jarang update belog sbb aku tengah amik rawatan fertile di Klinik swasta.kenapa swasta? aku da penat nak tunggu panggilan hospital k'jaan. Lepas2 ni if Allah x izinkan aku future balik kat hospital.Insyallah. Lagi pun doc kat klinik ni doc p'puan. So bab aurat tu terjaga la.Insyallah..Doc pon da pesan jangan terlalu stress.Aku try not too stress supaya level hormon aku maintain.Insyallah...

Setakat ni Alhamdulillah,aku dalam proses menunggu.Prosedur yg doc suh buat aku da ikut.Alhamdulillah...ujian ni berat untuk aku tanggung,namun aku yakin,Allah tahu tahap kesabaran aku bagaimana. :)

Seminggu terakhir Sya'ban ni jugak aku berpuasa,Insyallah. Jadi hati aku da semakin dan sangat2 tenang dan teruja menyambut Ramadhan. Hujung minggu ni nak balik kampung di penang. Buat aku makin semangat dan ignore kesedihan aku.Aku pon da start balik asid folik..tapi beli kat klinik swasta tu mahal la sket,RM3 1 papan..huhuhu :P

So,sampai sini dulu..Syukur Alhamdulillah Allah beri ruang pada aku mengecap nikmat bahagia dengan suami aku.Jumpa lagi di next entri,insyallah :)

4 comments:

fiszah_pjo on July 26, 2011 4:59 PM said...

btol tu..jgn stress..hihi..ntah2 ur bby made on ramdan kot..my bby during ramdan jugk tau..sbb tu org ckp ramadan buln murh rezeki..buln lain pun murh gak..tp keberkatan ramadan tu indah..tak slh kita menghrap..di samping berdoa dan usaha:)

Ryehanna on July 26, 2011 7:26 PM said...

sabar k... teruskan sabar dan doa. insya Allah usaha2mu akan membuahkan hasil.. :)

rAtu saLju™ on July 26, 2011 8:58 PM said...

@ fiszah ~ wehuuuu...aminnn,Insyallah..moga makbul doamu itu dear..aku pon da x mo sedih2..keje hubby yg x menentu wat aku stress sket..huhu.ngeh3

rAtu saLju™ on July 26, 2011 8:59 PM said...

@ ryehanna- ngah sabar dan berdoa..moga kesabaran itu membuahkan hasil juga 1 hari nnti..terima kasih anna :)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez