Daisypath Anniversary tickers

20 February 2009

Erk...kursus kawen ke?

Posted by rAtu saLju™ at Friday, February 20, 2009
Salam semua!

Pejam celik pejam celik dah hari jumaat dah,pantasnye masa brlalu tggalkan kita.S0,amat rugi klu life yg ade ini kita biarkan berlalu tnpa amalkan sunnah dan buat amal2 kebaikan..sgt rugi kan?.

Esok sy ade kursus lak kat USM sini,ade kerjasama ngn majlis agama,yg pasti bukan kursus kawen..keh3..x silap kursus pemantapan pembelajaran dan pengajaran (p & p).Kn la mangun awal,xle malas2 di hari cuti..hehe..then malamnya sy ade lak dgr talk sal mknan kesihatan yg sy wat.hui..s0 bz lak lately..

Ahad ni plak ade sesi pengajian agama lak kat masjid,i'm happy rite now.Alhamdulillah..apa semua yg berlalu dulu sy cuba wlau x 100%, sy cuba melupakan berdikit2 asalkan ia mampu buat sy x jadi terlalu menangis mcm dlu..ahhh...untuk apa mengingti rite? pi main jauh2 kngn tu..syoh..syoh..

Klu ade msa nnti sy nak snap la gambau2 tme gi kursus es0k..klu rajin la..kui2..konon2 nk wat poyo2 attention nti..heheh..x mo tido2 lagik.. nmpak sgt suka tido time kursus..haishhh...

Skrang ni sy mkin fokus pada apa yg sy buat,alhamdulillah la..bnyk benda yg cuba sy mnyibukkn diri..weeeeee...kdg2 smpai lupa mkn lagi..mmg x patut la,tpi nk buat camne,sy kn cipta 1 alat la yg sllau remindkan sy untuk mkn..kih3..

0k guys..smpai sini dlu..smbil taip ni snarnya layan lagu jiwang..haishhh...ntah ape kena ntah sy ni..kih3..apepun..layanzzzzzzzz...

salam

6 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] on February 20, 2009 9:14 AM said...

hahaha...

den pon nak pergi!

speckurosaklagi on February 20, 2009 9:02 PM said...

inA...kursus kawen ko xyah gi..ko bayau kat aku pastuh aku kasi sijil nikah kat ko k..

ko mmg jiwang actually...tapi ko sorok kat bawah meja klas ko..hak3..

ibnmasir on February 21, 2009 11:24 AM said...

jgn tido dlm kursus..hoho..

13may on February 22, 2009 1:37 PM said...

hehhe hehe...selamat selamat :)

pradeep on February 23, 2009 1:47 AM said...

Hi i am pradeep i read your article and it is really cool and awesome. Your Blog seem to be cool and has a Good theme too...This is my FIRST entry in having a blog I want to make new friends from all over the country and share my new experiences that i am going to have in my upcoming whole life.I think we can share everything and know more about each other….PLEASE HELP ME IN MAKING YOU AS MY FRIEND….hahaha… :lol:i have added your link kindly visit my blog and add my link.

ghost_MaR on February 23, 2009 3:17 PM said...

ratu ,
bila mau kawen ???
jgn lupa jemput ak ...
ak nk dtg ...
bi-iznillah ...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez