Daisypath Anniversary tickers

24 February 2009

Luahan di hari istimewaku..

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, February 24, 2009
Salam semua...

Bagaimna anda semua?..harap dlm lindunganNya.Alhamdulillah pkul 12.30 tgh hri td genapla sy berumur 23 tahun..weeeee...mentain muda..kih3.. nway bnyk benda yg berlaku di kala umur 22 tahun yg lalu..duka maupun suka. Namun,pabila kita mula belajar redha,Allah mudahkan segalanya! Alhamdulillah...

Bgun pagi2 td dikejutkn dgn cll dr my lil' angle,wishing my bfday seawal kul 5.30 pagi..snarnya dia nk wish kul 12 mlm td,tpi sy tertdo keletihan sng cte tdo mti..kih3..x sedar cll dr dia.Dia rsa sy mrahkan dia.Snarnya,nk kata sy slhkan dia xde la,cuma sy sedikit terkilan,tumpah juga air mata sy di hari istimewa sy kala ini. Dis iz 1st tme we clbrate my bfday 2gther.Thun leps dpt smbut bfday dia je.

Mood pagi ni agak suram la,sy mcm suka lagi mensendri dr terima msg / cll dri dia.Ntahla,mgkin rsa terkilan itu.Namun,hti sy snarnya nk dia terima kemarahan atau rsa terkilan sy.Spatutnya sy yg majuk,tpi jadi tertukar lak..haishhh.Dont jst walk away n off hp.Tu bkn cara terbaik..c0z,women need attention n also listen 2 wut they said when they angry.Bgi la sy lepaskn apa yg terbuku di hati.Sbb sy dh terbiasa pretend.Lagipun dia perlu tahu,selama mana la kemarahan seorg wanita......

Setakat ni bnyk juga ucapn bfday yg sy terima,thanks dude!..u all really rock my day!..yeah!..Semangat sket nk ngaja arini,esok bfday anak murid sy,dia nk smbut ngn sy.Alhamdulillah,biarpn ada hal terjadi antara sy dgn yg tersyg di kala bfday sy,namun sy tetap nk happy kan org lain n benda yg slalu sy buat,PRETEND 2 b happy always..! gila sudah diriku..

0k guys...owh lupa nk gtw azam baru..kih2..sy nk jadi lebih matang dr segi pemikiran n terima baek buruk org dgn hati yg terbuka.lagi ape ea?..ntah la...lupe plak..kih3...es0k2 je la post n tnjuk hadiah klu ade la..sape la nk bagi kan?..kih3...

adios!

7 comments:

crescent on February 24, 2009 2:24 PM said...

happy birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D
haha

moge panjang umur n murah rezki :)
bahagia sentiasa bersama yg tersayang,
wewiiiiiiiiiiit da tua..ekekeke

abg p said...

selamat hari jadi sayang....

maaf ye utk kesalah fahaman yg terjadi pg n tgh hari td...

rupa2nya tme kt slh phm td, ayg dah ckup 23thn la....maaf la..br j tahu dr blog ayg...

kalu ayg nak tahu...masa hari jadi abg pun abg mudah nak moody...x tahu nape...slalunya la...1hari ful besanya moody...automatik kut..keh3(jadi abg x heran la kalu ayg x rs nak dpt msj/cal dr abg tu....xpe=))

moga kasih-sayang kita kekal sampai ke syurga syg...abg nak minta maaf la, abg baru je nak kenal hati budi, naluri n sifat seorang wanita dr ayg, totally from U honey...x sempat tahu pun dr mana2 wanita pun sblm ni...

U R my first love honey, my sweet little houri...hope U will be patient with my 'dumb' with women...i'm learning day by day with U, my sis, n my mom...i'm learning everyday syg...=)

abg syg awk yang...no others...only U syg...with my whole heart=)

muharam on February 24, 2009 4:04 PM said...

selamat hari jadi sayang....=)

ZARA 札拉 [사랑해~] on February 24, 2009 4:14 PM said...

mak aiii!!

panjang gile ucapan kedua tu!!

phewitt!!

sayang kamu darling!

happy selamat hari lahir!!

zera on February 24, 2009 10:37 PM said...

hepi besday cet ratu..n maybe its too late..but congrats for ur engagement..~

ibnmasir on February 25, 2009 12:45 AM said...

selmt hr jd..
smuge pjg umo, murh rezki n jodoh b'kekalan..

speckurosaklagi on February 25, 2009 8:29 PM said...

PRETEND 2 b happy always..!

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez