Daisypath Anniversary tickers

17 February 2009

Tak Lekang Oleh Waktu

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, February 17, 2009
Salam semua...!

Erm,skng ni musim exam ke?...asl sume lmbat apdate blog..huhuh...disaat2 daku ngah p0y0 ngn bl0g,xde plak 0rg enterprem...haishhh.,..sungguh dukacita beta..

Minggu ni ari ahad ade kem ibadah solat..rasa teruja lak nk pi masjid n j0in.ni 1st tme sy nk pi blja mcm ni kat msjid.Yela,blajar agama ni spnjang hayat,xde titik noktah dlm pembelajaran agama.Skarang ni sy try amik masa sket untuk diri sndri n ruang sndri..

Kebelakngn ini,ade 1 hal yg mnggangu hati dan mnda sy.Sy cuba sekuat hati untuk tidak memikirkan hal2 dlu,sgt perit sbnarnya.Currently sy ngah layan lagu ni.huhu~ sgt sadis...cesss..

Tak Lekang Oleh Waktu

Seputih cinta ini,
Ingin ku lukiskan didasar hatiku,
Kesetiaan janjiku untuk pertahankan,
Kasihku padamu,
Bukalah mata hati,
Ku masih cumbui bayang dirimu didalam mimpi,
Yang mungkin tak kan pernah membawamu digenggamku,

Dirimu dihatiku,
Tak lekang oleh waktu,
Meski kau bukan milikku,
Intan permata yang tak pudar,
Tetap bersinar mengusik kesepian jiwaku,

Ku coba memahami,
Bimbangnya nurani tuk pastikan semuanya,
Tak akan ku ingkari,
Terlalu banyak cinta yang mengisi datang dan pergi,
Namun tak pernah bisa,
Lenyapkanmu di benakku....

Ekceli,lagu ni kak rufai suh sy dengar dlu..baru ni sy dapat kesempatan..Then terus suka..nway,dlm maksud juga..s0 ok la guys..smpai sini dlu..weeeee~

Salam!


6 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] on February 18, 2009 12:01 PM said...

hehehhe...

semua busy...

huhuhu~

aku jua~

rAtu saLju™ on February 18, 2009 12:45 PM said...

jgn la bz sngt zara...

huhu..
i miss everybadi...

lalalal~

crescent on February 18, 2009 8:05 PM said...

lagu ni sedap..
tapi sedeyyyyyyyyyyyyyyyyy

huwaaaa T_T

tabahkan hari yer cik ratu..ngee~
tak semua mende yang happy itu ada pada setiap hari..
tu la dugaan yang diberi kepada kita olehNYa.
oleh sebab itulah, hidup kita more bermakna bukan? as DIA bagi rempah ratus dalam kehidupan kita :)

*gambatte!*

speckurosaklagi on February 18, 2009 9:28 PM said...

lagu nih sapa nyanyi..oit tulyun aku wat blog??

aku baru ada blog...

gi tgk blog aku...yg baru dlam sehari...

byk lagi nk kena belajau...

aku buhsan sampai leh wat blog..huhuhu

RieNa.YuMi on February 19, 2009 10:41 PM said...

sayep rindu kamu jua cit ratu... :)

.: RuFaI :. on February 20, 2009 9:21 AM said...

wawawawa...akak ade suh ina dgr eh lagu ni...hehe...nggak ingat sih...maybe sbb umur dah smakin tua kot...ingatan pun dah berkurg...hihikk...papepun lagu2 kerispatih ni mmg best bangat...i loikkee it....

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez