Daisypath Anniversary tickers

04 February 2009

Maafkan saya......

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, February 04, 2009
salam semua...
Pe kabar?..sorry quite bz lately..thanks untuk sume yg wish 4 my pre big day..erm...gmbau tunang?..hehhehe...sy nk kena mntak kat 'dia' dlu la...x yah la segan..apepun2 he to0 hands0me n co0l t0 exposed!...muahahah~..jht tul...
Erm..ntahla x tau nk express mcmne prasaan sy kala ini..tpi sy rsa relief sket.tiap kali tgok cincin yg tersarung wat sy sayu je..kenangkan segala2 nya yg pernah berlaku antara kami..bnyk suka dan duka antara kami..pernah juga perkenalan kami ini ingn di kuburkan...tpi Allah dh tetapkan jodoh kami,dan sy sgt2 bersyukur atas apa sj ketentuanNya..
Sy pun jarang nk express tentang isi hati sy pada semua,namun si dia betul2 wat sy in luv betul2,cumanya kami bataskan kasih tu skdar perkenalan yg lebih mendalam..x nak terlalu teruja dlm mengenali bimbang ats ape ketentuan yg memilukan..namun sy hargai sokongn dia dan kata nasihat dia pda sy yg x ptus2 dan sntiasa ada kala sy mnangis dan ketawa..
Apa istmewanya dia?..ya,dia sgt istmewa dlm hati sy,kasih syg dia,perhatian dia,kata2 nsht dia...sgt istimewa...
Kwn2 blogger yg selalu dgn sy adalah neo,dia paling awl tahu..hehehe...ramai juga yg terasa dgn sy kerana x dijemput @ x bgitau,bukan mksud sy nk berahsia,namun pertunangn adalah 1 majlis yg x perlu diwar2 kan.nanti bila majlis kawen nya,sy jemput semua yg sy kenal,insyallah...jikalau sy terlupa sila ingtkan sy,sy x ingin di katakan melupakan kwn2..maaf sy pinta secara exklusif..bukan niat sy melupakan.......
Sampai sini dlu semua...di lain hari sy coret kembali...
salam syg...

6 comments:

aisy_humaira05 on February 05, 2009 12:58 AM said...

salam'alaik

anda dijemput utk menjawab tag di blog sy..di entri yg bertajuk PERIHAL 7..jlnkn tgjwb anda..hee..
tq cik ratu..

ghost_MaR on February 05, 2009 3:12 PM said...

ratu ...
tahniah krn dh jd tunangan org ...
kahwen nyer bila ???
sowi r ri tuh x dpt dtg ...
ak t'igt gak kt majlis ko s'pjg 26 january tuh ...
serba salah gak ak bila x dtg nih ... kahwin nnt , insya - allah ak dtg bi-iznillah ...
ko jgn mrh ak tau ...

_neo_ on February 05, 2009 7:19 PM said...

mengapakah entry ini sgt sedih walopon ko dalam gumbira syg??

hohohjo ko ni salu sgt ,mention name aku. karang ade yang jeles, terutama abang sweetheart mu muhahahaha.(abang sweetheart taknak buat blog ke?)

*kene zassss dgn ratu plak kang aku ni hahaha*

ratu kawen cepat2 tau.

hehe ingat tak pesan aku?

makan banyak sikit yer..

alahaiiii~~ muahhx =)

abg p said...

salam,

yang, masyeh utk entry ni...
x sangka ayg syg abg smpai mcm tu skali...
abg pun syg ayg...really mis u honey..
sayu je ati baca entry ni...=)

i hope to be ur hubby in here and hereafter honey..

specky said...

ko xjemput aku pun..xpe lar...anyway congrate.s

.: RuFaI :. on February 06, 2009 10:32 AM said...

wah ina smoga bahagia slalu tau...rndula nak borak ngn ina lg...busy je eh skrg ni...baca entry ina yg ni akak pun rs sayu jgkla...papepun akak doakan ina happy2 slalu tau...:D

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez