Daisypath Anniversary tickers

18 April 2009

mud oh Mud..dimana kamu?

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, April 18, 2009
Assalamualikum...

hye sume!..pe kabar? soweyla lame x online..heheh..ade sdkit msalah yg melanda.x tau nk tules ape,jst klu bleh nk ya all tau sal sy sket2..
sesungguhnye sy amat boring tnpa tenet..huhuh..hidup ibarat bergelap sketika mcm earth hour..kih3..so guys..hw r u?..skng ni life cam besa2 je,cuma a bit bz ngn wedding abg sulung je,yg bkal berlngsung 7/6 ini..Neo-kak rufai-zara..ya all musti dtg..n x lupe enche ibnu n luth..hope so ya all leh dtg..tpi jgn tersilap umah sudey..sbb time 2 ade 2 kenduri dude..
Bulan dpn ade exam untuk bebudak,alamat termalas sketika untuk mmbuat krtas exam,namun itu bkn alsan untuk sy terus melupakan tggungjwb,.lalala~
Skrg ni otak sudah tepu untuk berfikir 2/3 benda..adeyhh...daku mngambil masa buat sketika untuk lari dr msalah,namun dapatkah?..huhuh~
Ekceli daku lebih teruja untuk kenduri nnti,dgn tema golg n baby green sgt mngujakan...lalal..lagipon ni kan kenduri kawen pertama dlm sejarah family kami,wewetttt..preparation akn diletakkan picnye nnti..bulan depan kot yg mcm kelam kabut sket konon2nye..jst stay in touch babeh!..
0k la dude,smpai sni dlu k..nnti2 tules laen..da di du...
Salam~

6 comments:

Ochie~(^_^)v~ on April 22, 2009 10:59 AM said...

salam ziarah>>
sihat jer ochie cik ratu.hehhe
oo busy jer cik ratu ni erk.. heeh
ochie doakan cik ratu sihat selalu.
selamat pengantin bru abg sulung cik Ratu.. hehhe

neo on April 22, 2009 3:07 PM said...

insyalaah kalau parent aku kasik pergi, dan zara pon pegi..aku saing zara jerk..tak janji tau sayang ku...kene pikir transport ni!!

ibnmasir on April 29, 2009 5:57 PM said...

ratu..sorila lme x jenguk blog ko. ak bz ckit sem ni, skang time exam. tinggal 1 paper je lg. Alhamdulillah..
ak djemput ke kenduri umah abg ko ke? tp... ak xtau alamat umah ko, kuikui..
xpe2.. nnti ak google, mne tau t'srmpk ngn ko dlm google map 2, hehe

_neo_ on April 30, 2009 8:50 PM said...

mane ko pegi sayang....

Tiara Fida Salma on May 04, 2009 1:27 AM said...

ratu aku ikutan komentar ya
setelah hampir 5 bulan aku ikuti blog ini dan memantau perkembangannya, akhirnya aku pingin jua ikut nimbrung; bahwa blog ini bagus, dan yang punya blog ini juga tentu banyak cerita dalam hidupnya

mwiy on May 04, 2009 1:28 AM said...

ahaiii salam kenal dari kami blogger pemula...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez