Daisypath Anniversary tickers

11 October 2009

Cupcakes vs blog rosak

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, October 11, 2009
Salam dan selamat semuanya...

Pelik juga saya,kenapa bulan 10 ni ramai sgt yg menyepikan diri dan menengkan diri,ade beberapa bloggers ekceli.Sy pon turut nak buat keputusan yg sma tapi perjalanan biznes harus diselesaikan tu yg sy rasa terpaksa tolak perasaan sepi sy atas dasar profesional kerja yg perlu sy bereskan.

Blog sy ade sedikit mengong..sy pun pelik kenapa,entah ape silapnya.Nak kata x tengok settig,sy da cube 25x da...adehh...dugaan sungguh kala sy perlukan perhatian blog ini...adehhh...lantas dr 3 kolum sy menjadikannya 2 kolum wat smentara.

Oh ya,sy nak share sumtg ngn sume,baru2 ni ank murid sy ade wat tempahan cupcakes kat sy,pada asalnya mmg sy wat choclate moist cake untuk dijual pada harga RM27 (tanpa pos) sekitar 1 kilo.Cabaran juga nak wat design untuk cupcakes agar ia jadi secomel cik ratu..ekekek..perasan! hahaha~

Sekarang ni dgn kerja yg agak bertimbun...heheh...mcm tipu je...hahaha...skng ni nak poco2 ngn cupcakes secara meluas agar jadik tokei cupcakes pulak...kepada sesape yg nak tempah @ choclate moist cake pon ley tempah,COD kat kwasan nibong tebal-parit buntar-kg kedah...lalalal~ muka poyo..ekeke

Ok la guys,nak beger <---[x tau ejaan betui ke dak] nak g tukau layout lagik...rungsing gue!..aduhai...ok la..da..luv ya all...




2 comments:

balqissy on October 11, 2009 11:45 AM said...

nk tgk gmbar choc moist ngn cupcakes tu... ^.^

ZARA 札拉 on October 11, 2009 4:23 PM said...

woot!

aku sellau update kat blog BM sayang~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez