Daisypath Anniversary tickers

28 October 2009

Saya Ngah Addict Dengan Dia ni...

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, October 28, 2009
Salam semua...
 

Heh!,nak gtaw..skang ni sy memng tgah addict kat game Cake Mania Main Street,kata la ape sahaja...wuahaha...mmg sgt gilak ini game..siap sggup cari kat tenet full version yg free...wuahaha...tapi xde pon...


ni tyme peringkat ke 3,kn  bukak kdai bunga plak

Game ni mmg best,Cake Mania Main Street ni keluaran yg ke 4 dr Sandlots Game.Bayangkan la betapa mendapat smbutannye! memula sy maen Cake Mania versi awal,then da tamat tempoh trial sy cari kat tenet nak donload lagi,tapi x sangka plak ade versi 2,3 dan Main Street ni.Bila da berkenalan ngn Main Street ni bukan takat jatuh hati,namun addict akhirnya! Fuh...bila ko nak sedar ratu?...haishhh..hahaha...addict,addict...





peringkat ke 2 kena bukak kedai burger 


Menarik tentang Main Street ni berbanding Cake Mania versi laen adalah dia akn bukak 3 cwngn lagi dan menghidupkan Town dia,dia akn bukak kedai burger,kedai bunga dan kedai sushi.Maen dia x ssh n kena kejar masa je la untuk settlekan order custemer.scara x langsung dia ajar kita meniaga dlm maya,kui3...layan je..

ni la kedai kek yg dia kn handle pertama kali


Ok,sy nak smbung men,pagi maen,tengah hari b4 gi skola maen,then mlm pun maen guks..heheh..mmg addict...layan!


p/s-ade rasa teruja x nak men same?..wuahaha...jom join!

3 comments:

ezany on October 28, 2009 11:49 AM said...

sama la adik sy pun.. suka main game2 yg camni..

yg free mmg xde.. tp pirate ade jer.. hehe.. kena crack la..

Jard The Great on October 29, 2009 9:21 AM said...

ahaha.. chumel ja grafik die..

░♥si lampu neon♥░ on November 02, 2009 10:53 AM said...

ko ni biar betuiii hahaha ko pun main game?

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez