Daisypath Anniversary tickers

27 October 2009

Ini Ada 1 Kisah...

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, October 27, 2009
Salam ceria semua <ayat motivasi>... =)

Ok ni ade 1 kisah untuk anda semua yang nak menang HP Mini 1000 Netbook...ya,sila teruskan mmbaca dgn kadar teruja ya!weeeeeee~ ayat2 cinta wonderpets

Sekarang ni bnyk sgt ruangn iklan wat duet kan? Catcheye ni pun camtu guks,lebik kurang cam Nuffnang n Ads yg len,cumanye mngkin 1 kelebihan pada Catcheye ni dia beri beberapa saham keuntungn kepada charity faundation,bagus kan? itu yg buatkan sy tertarik,bukan hanya semata untuk kepentingn sendri tapi menyebarkan sumbangan juga...hoyeh!~

Setiap referrals yg kunjungi web dia,klik tu akan menyumbang duet untuk anda.Pelanggan Catcheye.Jadi ape salahnya untuk anda mencuba kan?..Anda kena sebar2kan iklan ini dan anda wat rantaian makanan connection then org bwh anda akn mmberikan anda sedikit imbuhan bila dia dpt cri org..heheh.~

How far benda alah ni mendatangkan duet kita kn cuba dulu,masuk pun x kena wet,jadik..ape tggu lagi?..daftar n cari org bawah anda,ads ni sepenuhnya dri M'sia.So dont worry!~Lagi bnyk org bawah anda,lagi banyak peluang untuk dapat points.N points ni leh di tukau ngn hadiah @ duet @ pemberian laen..ok x yah ckp banyak,just usha Catcheye or else cek it out babeh...


klik sini


love


>Ratu Salju<


 


2 comments:

cahayaharumankasturi on November 01, 2009 6:29 PM said...

salam'alayk
saya da try dfta tp tak boleh..huu
xtau nape..sangkut kat pasword

rAtu saLju™ on November 01, 2009 7:00 PM said...

w'salam...

oh..buleh cuba balik ea...kadang2 dia hang sbb ramai yg daftar...

klu x leh awk cube tekan caps lock untuk password..dia nak guna huruf besar kot..hehheeh...

cuba lagi ea..

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez